disable copy

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Dr Kangaroo

Ο γιατρος πεφτει θυμα του γιατρου;

Μια υποθεση κανω.

Ο γιατρος φευγει απ τη Γιαμαχα λογω του Λορεντζο... αυτο γνωστο... Ειτε γιατι δε θελει τον ανταγωνισμο με τον πολυ δυνατο Ισπανο Αχωνευτο ειτε απο εγωισμο, ειτε απο οτιδηποτε.

Επιλεγει να παει στη Ντουκατι εχοντας ως γνωμονα προφανως την αποδοση του Καγκουρο... η οποια δεν ειναι κακη, μην ξεχναμε οτι πηρε και κουπα...

Πιστευει λοιπον οτι θα βελτιωσει ακομα περισσοτερο τον Ιταλικο Ματρατσέντιτσι με καλες προοπτικες...

Ειτε υποτιμησε πολυ το Στοουνερ ειτε υπερεκτιμησε το ματρακα και πιστευω οτι αυτο πληρωνει. Γιατι κανεις, ακομα και πολλοι απ τους υποστηρικτες της Ντουκ δεν πιστευαν οτι ο Στοουνερ ηταν ΤΟΣΟ χερι που να πηγαινει σφεντονα με ενα τοσο αθλια στημενο μηχανακι.

Ο Στοουνερ αποδεικνυει το ποσο χερι ηταν παιρνοντας ενα πραγματικα καλο μηχανακι φετος, κι ο Γιατρος ανακαλυπτει οτι αγορασε λεμονια... Φαινεται κι απ τις δηλωσεις του.

Ειπαμε, μια υποθεση κανω.

Αν ψαξετε παλιοτερα ποστ, το φωναζα οτι οι Ντουκατιστες επρεπε να εχουν κανει χρυσο το Καγκουρο.. αλλα εβλεπαν μονο τις πτωσεις... χωρις να πιστευουν οτι ειναι δυνατο να φταιει τοσο πολυ το 'υπεροπλο'...

Αυτο πληρωνει τωρα ο Ντοκτορ και μαλιστα ακριβα... Ελπιζω να το ξεπερασει με οποιοδηποτε τροπο για να δουμε αγωνες της προκοπης κι οχι να κανει battle for 8th...

Απ την αλλη παλι κατι μου λεει οτι ο Στοουνερ σκαει στα γελια μεσα απ το κρανος περνωντας με την RCV τη γραμμη τερματισμου.

4 σχόλια:

falco είπε...

Το ότι είναι ο μόνος που μπορούσε, το αποδεικνύουν οι οδηγοί που έχουν γίνει ρόμπα επάνω σ'αυτό το μηχανάκι! Capirossi, Melandri, Bayliss, ακόμα και ο Hayden που δεν τον συμπαθεί κανένας, είναι ένα παγκόσμιος πρωταθλητής! Ρόσι θέλανε, ας τον λουστούν τώρα πεμπτοέκτο και από σπόντα επειδή πέφτουν οι μπροστινοί!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ακριβως!

Λυκος

Ανώνυμος είπε...

Νέος είναι ακόμα, θα το μάθει το μηχανάκι και όταν θα γίνει αυτό θα τρέχετε να κρυφτείτε.

Βασίλης

Ανώνυμος είπε...

Απαντάω μόνο και μόνο για δηλώσω την συμπάθεια μου στον Νικόλα. Δεν είμαι ο κανένας!!!

Πάλι με χρόνια με καιρούς ... θα γυρίσει ο τροχός να τιμωρήσει και ο Αμερικανός.