disable copy

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Στον πάγκο

Κλείνει δεκαετία το 1300 και 6 χρόνια στα χέρια μου. Οπότε με τη βοήθεια του Χρήστου του Κωστάκη (και πριν το αφιέρωμα που του ετοιμάζω και θα τον βγάλω σαν την αφίσσα του Playboy) φτιάχνεται, βάφεται, υαλοβολείται (ουάου ρήμα πρωί πρωί) οτιδήποτε είχε φθορα. Διαπιστωσεις δυο.



Διαπιστωση πρώτη
Τα λεφτα που εχω δωσει σ' αυτα τα 6 χρονια για το 1300 ειναι εξευτελιστικα. Λαδι βενζινα, κι ενα απλο σερβις που στην ουσια ειναι παλι λαδια, υγρα, τακακια κι ενας ελεγχος. Για τους καλοθελητες της φουρκετας, ηταν στα πρωτα χλμ και φτιαχτηκε στην εγγυηση...

Μονη βλαβη μια καμενη λαμπα.

Διαπιστωση δεύτερη
Η ποιοτητα κατασκευης εχει πεσει δραματικα. Βλεπω το XL του 90 βλέπω και το 1300 του 2003. Τετοιες φθορες ΔΕΝ δικαιολογουνται, ειδικα σε Χοντα, να ηταν το Γιαμαχα του Κωστα που ήδη το βαψε να πω ενταξει.

Διαπιστωση τριτη.
Το χω ερωτευτει καργα..... Και περιμενω να βγει για να γραψω και τα υπολοιπα, μαζι και για το Χρηστο (χεχε).


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλεπεις εδω κανεις το λαθος, το εξ Ιαπωνιας YAMAHA XJR1300 του Κωστα δεν βαφτηκε λογω φθορας και αφθαρσιας οπως το εξ ποιος ξερει που Honda cb1300! Περιμενω φωτος!

Κωστας με το Yamaha.

salingaros είπε...

ετσι ειναι
και η αληθεια πρεπει να λεγετε!

10 και αλλα πολλα 10 χρονια σου ευχωμαι να το χερεσαι με πολλα πολλα χαμογελαστα χιλιομετρακια!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης και ένα άλλο Γιαμάχα εξ Ιαπονίας, που κλείνει τα οχτώ όπου νάνε... κάθε φορά που πλένεται, είναι σαν φρεσκοβαμμένο.

Ούτε βλάβες έχει βγάλει, γιατί σου λεέι ο ιαπονέζος "κάτσε μην χρειαστέι να λύσει καμιά βίδα και γίνουμε ρόμπα"

Βέβαια δεν έχει ούτε κατα διάνοια την ποιότητα ενός χόντα που το συγκρίνεις με XL του 90 και βγαίνει χαμένο.....Χμπφφφφφφφφφ...

Χρήστος με ενα Γιαμάχα ΝΑ!


Κωστακης Χρηστος είπε...

Αν ειναι να με βγαλεις σαν την αφισσα του playboy να παρω ενα DEVIL και να φωτογραφηθω αναλογα!!!
Η ποιοτητα οντως εχει πεσει κατακορυφα ,αλλα δεν θελει σπρωξιμο να παρει μπροστα ,δεν χανει λαδια ,ωστε να αναρωτιεσαι αν εχεις διχρονο ,δεν προκειται να σε αφησει στο δρομο για οποιοδηποτε λογο !

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή σε λίγο καιρό θα καβαλάς "βαμμένο" μηχανάκι?
Πω,πω ρεζιλίκια....

Βασίλης