disable copy

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Puzzle

500 κομματια. 1000 κομματια. Και καθεται το πιτσιρικι και το φτιαχνει. Και δωσε. Και προσεχει το σχημα. Και προσεχει το χρωμα. Και δοκιμαζει.

Πηγαινει αυτο; Οχι. Το αλλο; Ναι. Παμε παρακατω.

Α... μηπως αυτο παει εδω; Πιεζει λιγο, δε μπαινει. Αστο στην ακρη. Θα τη βρουμε τη θεση του μετα. Αφου δε μπαινει τωρα.

Και τι μας νοιαζει ο πιτσιρικας; Πρωτον εχω αδυναμια στους πιτσιρικαδες καθε ηλικιας και κουβεντα επι τουτου δε σηκωνω. Δευτερον, οι πιτσιρικαδες ειναι παντα σοφοι, και το οτι δεν το ξερουν ειναι αυτο που κανει αυτη την ηλικια μαγεια. Το να εχεις ολη την αθωοτητα μαζι με ολη τη σοφια του κοσμου, κι οι μεγαλοι να σε πειθουν οτι δεν ξερεις τιποτα!

Αλλα παμε παρακατ.

Ο σοφος λοιπον ο πιτσιρικας, οταν δει οτι το κομματι δεν μπαινει, δεν το σπρωχνει, δεν ανεβαινει να το παταει, δεν το στριμωχνει, δεν το παραπεταει. Οταν βρεθει το μερος του θα μπει.

Και εχοντας λοιπον στο μυαλο μου τον πιτσιρικα, μπαινω σε δεκα σαιτ στο ιντερνετ να διαβασω τα νεα.
Ειδησεογραφια, greek site, greek style. Παμε.

Ανθρωπος αυτοκτονησε γιατι χρωστουσε. Δειτε χαριτωμενη σκυλιτσα βιντεο. Ατυχημα στην εθνικη. Νεο τραγουδι της Ταμτα. Χτυπησαν συνταξιουχο με γροθιες για να του παρουν 20 ευρω που ειχε για φαρμακα. Γιουροβιζιον. Τι θα κανει ο Παναθηναικος; Ανθρωποι ζουν σε χαρτοκουτες. Νεο παιχνιδι για το PS3 ετοιμαζει η Sony. Στο δρόμο ακόμα οι εργαζόμενοι στη Βορεια Ελλαδα, και απληρωτοι. Φωτογραφιες με μαγιο της Kim Kardashian. Ολα μαζι. Χυμα. Στη σελιδα πανω με εικονακια. Τακ τακ. Κλικ.

Photobucket

Photobucket

Ρε ξεφτιλα δημοσιογραφε, ρε ψαρα της πυρκαγιας, αν καταλαβαινες ποσο κακο κανεις θα το ειχες κατεβασει το σαιτ πιο γρηγορα κι απ οτι κατεβαινει το μετρο καθε ηθικης σου. Ποσο τα πατας τα κομματια ρε φιλε για να κολλησουν, ποσο πρεπει να τα ισοπεδωσεις και να κουμπωσουν;


Σαν παγκος με φυστικια, ολα πανε, καμια αξιοπρεπεια, καμια διαβαθμιση, μονο κατι ταμπελακια.... Βλεπω ειδηση για ανθρωπο που αυτοκτονησε και διπλα οδηγο θερμιδων για τα περιττα κιλα.... Ασε ανθρωπε μου τις ειδησεις, στησε ενα παγκο στη λαικη και πουλα παπουτσια, ψαρια, και λουλουδια κι ολο και κατι θα πιασεις.

Αυτο δεν ειναι το σκεπτικο; Αν δεν πιασει τον πελατη η αυτοκτονια θα τον πιασει το βυζι της Kardashian. Το θεμα ειναι μη χασουμε τον πελατη. Αν κανω λαθος πες μου το ε;

Ουτε θελω να σας ξαναδω, εκει θα κατσω, στο διπλα το δωματιο με τον πιτσιρικα και το παζλ. Γιατι καθε πραγμα εχει τη θεση του. Και την ωρα του. Και τον τροπο του. Αλλιως ειναι πολυ προτιμοτερη η σιωπη.

Photobucket

Η ξεφτιλα της ευθυνης του να διαμορφωνεις γνωμες σε ολο της το μεγαλειο. Αλλα ειναι οπως το ειπε ο Κηλαηδονης, θυμασαι ε;

'Και για οτι γινει θα φταις εσυ'

Photobucket

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως ακριβώς κάνει και ο Λάκης στο πράμα αυτό που λέγεται σατυρική εκπομπή....από το σκατό στο βυζί,στην κρεβατοκάμαρα στο κλάμα - διακοπή για διαφημίσεις - πεθαίνουν παιδιά στην αφρική, χειροκρότημα...η μόνη διαφορά είναι οτι τα βόδια συμμετέχουν λάιβ...
Σκατά στα μούτρα μας.

Βασίλης

Ανώνυμος είπε...

και για να το συνεχίσω λίγο με τον Λάκη...

Άκουγα Σίλα Σεραφείμ και λέει
"και εγώ με τον κόσμο είμαι,όπως και ο Λάκης άλλωστε, μόνο που εγώ δεν έχω κότερο"

Αντώνης.