disable copy

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

Le Moulik

Εχθες δεν ειχα πολύ χρόνο και πήγα μια σύντομη βόλτα μέχρι Φόδελε. Στο μεταξύ θα συναντιόμαστε εκεί και με κάτι φίλους οπότε πάρκαρα μέσα στο χωριό και τους περίμενα.

Κόβω τρία πιτσιρίκια της συμφοράς με παπιά ξετάπωτα, χωρίς πινακίδες, φώτα, ποδιά, κράνη κλπ περιττά να πηγαίνουν πάνω-κάτω ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρα πρα πρα πρα πρα μου χαν κάνει τ' αυτιά κόνγκας.

Ο ένας είχε σκασμένο λάστιχο πίσω κι έγερνε το μηχανάκι αριστερά-δεξιά (καλά η ζάντα είχε γίνει θεική) κι έκανε κάτι φλικ-φλακ και το σερνε με τον κώλο του κι έπαιζε μπαντιλίκια κάποιου είδους σκουπίζοντας το δρόμο από τη μια μέχρι την άλλη. Κάποια στιγμή μαύρη βλέπουν το CB, 'ωωωωω' κοντεύουν να σκοτωθούνε κι οι τρεις στο φρενάρισμα και κοιτάνε σαν τους χάνους. Αναλαμβάνει να μιλήσει ο σκασμένος λάστιχος.

'Πω πω μηχανάρα! Κούκλα ε;' 'Ναι.' 'Πάει καλά;' 'Ναι.' 'Στρίβει καλά;' 'Ναι' 'Μπαίνει;' 'Ναι'. 'Honda ε;' 'Ναι.' 'Πόσα κυβικά είναι;' '1300' 'ΠΩΩΩ! 1300;' 'Ναι.'

Και πετάει και το θανατερό. 'Γέρος-γέρος αλλά τη μηχανάρα ε;'

Και φεύγει με τα φλικ φλακ. ΜΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ Η ΜΠΙΕΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ. Ξαφνικά είχα μια φαντασίωση ότι τον είχα δέσει με το παπί με ιμάντα πίσω στο 1300 και τον έσερνα στην ευθεία στη Φόδελε σαν τα άρματα στο Ben Hur. Πέτυχα και μια παρέα με παπιά όπως γύριζα και τους πέρασα με 210. Άμα τον ξαναπετύχω θα τον εμβολίσω τον κερατά.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι η εκδίκηση του "παπού" που κάποτε σχολίασες "γέρος , γέρος , αλλά ... μηχανάρα" :-))

Δανεικά όλα Λύκο μου ! Δανεικά !!!

Ανώνυμος είπε...

Στη δουλειά δεν περνούσε μέρα που να μη με πειράξουνε οι πιτσιρικάδες. Τώρα που πηγαίνω και τους βλέπω για καφέ άκουσα 2 πολύ καλά ΄΄σε 300 χλμ πόσες φορές σταματάς για κατούρημα?΄΄ ΄΄το πτυσόμενο μπαστουνάκι που το βάζεις στο ΚΤΜ? γιατί στα αξεσουάρ δεν υπάρχει κάτι΄΄

Ανώνυμος είπε...

Χμμμ, κάποιος δεν έχει συμφιλιωθεί ακόμη με ΟΛΑ του τα κυβικά, όπως τα ...ηλικιακά κυβικά ας πούμε :-)

Ανώνυμος είπε...

Να 'σαι καλα ρε λύκε, μου φτιαχνεις την διάθεση κάθε πρωι :)

Kαλημέρα κ καλή εβδομάδα

ΛΥΚΟΣ είπε...

Προς Μανο: FTP ρε!

Προς Απεναντι: Δεν βαζεις κανενα πισω στο ΚΤΜ να τον πας μια βολτα;

Προς Ανωνυμο: Τι να συμφιλιωθω;;; 8 χρονων ειμαι!!!

Προς Mariner: Τhanks φιλε, καλημερα και καλη βδομαδα και σε σενα!

Unknown είπε...

Αχαχαχαχαχαχα....Μπας και πρεπει να δωσεις το σιμπι να παρεις κανα guzzi κανα bmw παλιο κατι που να ταιριαζει με την ηλικια σου βρε παιδι μου.... :-)

Ανώνυμος είπε...

Η πιτσιρικαρία ξέρει τι παίζεται. Πριν κανά 20ήμερο πήγαμε Χαλκίδα για καφέ και όταν τους πρότεινα να πάμε από Χασιά-Δερβενοχώρια- Θήβα-Ριτσώνα μου είπανε όλοι με μια φωνή ΄΄βιαζόμαστε, για καφέ πάμε, δεν έχω λάστιχα, η Εθνική είναι πιο άνετη, δεν ξέρω το δρόμο΄΄. Όταν δε πιάσανε το σαρδόνιο χαμόγελό μου μου λέει ένας ΄΄καλά μόνο σου θες να πας για καφέ? εγώ για αυτή τη διαδρομή θέλω 3 ώρες΄΄

Ανώνυμος είπε...

Πόσοοοοο ; 48 χρονών ; Ε, εντάξει τότε, νόμισα ότι ήσουν άνω των 50...

gsatelite είπε...

τσκ,τσκ,τσκ,..κακιουλες...το κοπελλι τωρα σχολασε απο το Λυκειο,και του λενε τετοια..τσκ,τσκ,τσκ...
:-]
Γερα κουμπαρεεεεεε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Xa,xaxaxaxaxaxaxa....
Sas rihno re ime 51 ...ala akoma psahno kana pitsirika na me ...perasi

ΛΥΚΟΣ είπε...

Nα ρε, μονο ο gsatellite με καταλαβαινει!!

Bandit να στον στειλω τον πιτσιρικα να τον πας μια βολιτα?