disable copy

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

H πόλη ποτέ δεν κοιμάται

"επανω εκει στον Καρεα ξενυχτησαμε ολο το βραδυ για να γυριστει ,και τελος να κανει με το χαραμα το ελικοπτερο τη ληψη απο ψηλα ,τι μου θυμισατε τωρα να ειστε καλα παιδια "

Το είδα στα σχόλια στο παρακάτω ποστ... δεν ξέρω ποιος το έγραψε...

Μου ζήτησαν την ταινία πάρα πολλοί και για Χ λόγους δεν μπορούσα να τη στείλω. Όποιος θέλει ας απαντήσει σ' αυτό το ποστ και κάτι θα κάνουμε!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιες πλιζ.

νοξ.

Ανώνυμος είπε...

Ω ναι.

Ανώνυμος είπε...

Πόσες φορές πρέπει να στην ζητήσω ε; Τι πρέπει να κάνω,πέραν του να κατέβω Κρήτη να εισβάλω με το μηχανάκι στο σπίτι και να την βουτήξω;

Unknown είπε...

Μέχρι τώρα μου το έχουν ζητήσει 4 άτομα να το στείλω γιατί δεν μπορούν να το βρούν πουθενά! Άλλοι βρήκαν τη συζήτηση τυχαία στο blog, άλλοι το έψαχναν καιρό κτλ... Μπράβο Τσιλιφωνίξ... τελικά υπάρχουν πολλοί out there...

Α ναι. Ερμ.. ο λόγος που δεν το έστειλα μέχρι τώρα σε κανένα (αλλά σκοπεύω να επανορθώσω άμεσα) ήταν ένα μικροατύχημα. Τελικά κανένα λάστιχο δεν πατάει καλά στο μάρμαρο, ούτε τα ολοκαίνουρια Bridgestone του μπόμπου. Επίσης μάλλον πρέπει να την λύσω όλη τη γκαζιέρα και ν' αλλάξω την κωλοντίζα γιατί κολλάει ακόμα.

Βγήκα από το δωμάτιο του μικρού, μπήκα στο σαλόνι έχοντας καλό χρόνο, το'φερα με το πόδι κάτω και ανάποδα για την κλειστή αριστερή για το γραφείο μου κι εκεί που το'χα διπλώσει κι έμπαινα με ιδανική πλαγιολίσθηση κωλάει το κωλόγκαζο κι έχω φύγει καρφί για τον υπολογιστή. Απέφυγα κεντρική μονάδα, μόντεμ και κάτι καλώδια αλλά έσκασα πάνω στα cd και τα μισά τα πέρασα από πάνω.

Ηθικό δίδαγμα: CD που το χει περάσει από πάνω Bridgestone δε δουλεύει. Τώρα έχω ένα working copy όμως και σύντομα θα το στείλω σε όσους το ζήτησαν.

χα χα χα χα χα χα χα χα , Λάζαρε δεν παίζεσαι ούτε από SME με koetsu σε thorens 160D .

παιζω και εγω πλιιιιζ .

Ανώνυμος είπε...

ρε εσυ εγω δεν ξερω τι ταινια ειναι αλλα στειλε...
Corvo

Ανώνυμος είπε...

Οταν με το καλό βρεθούμε από κοντά!
bull

Ανώνυμος είπε...

Λυκε αμα κανεις την καλή με την ταινία και ανεβεί κάπου online θα είσαι τεράστιος

Kαλημέρες :)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν τη θέλω την ταινία......θέλω να την πάρεις μαζί σου στην Ελάτη το νοέμβριο και να τη δούμε όλοι μαζί κερκίδα.....

Ο απέναντι είπε...

Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε και μιά σκηνή με ένα περιπολικό στην Κυψέλη σε αυτήν την ταινία.

Αν ναι τότε παίζω και γω σαν guest star!!!