disable copy

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Adobe Reader



Οχι πειτε μου, τι διαολο κανει 100 αναβαθμισεις το μηνα. Δεν μπορω να το καταλαβω. Ολο κι ολο ενα ρημαδι pdf ανοιγει. Και δωστου. Update. Patch. Revised Edition. Superpowers. Ultra-pdf Megablast Venom Alien Costume.

ΟΥΤΕ ο mozilla δεν κανει τοσα updates. Ασε που θελει restart. Και δε μιλαμε και για μικρα. Κατεβαζει, παρε να'χεις, 40-50 mbyte.

Ειμαι σιγουρος οτι καπου εκει στην Adobe υπάρχει μια μυστηρια κλικα προγραμματιστων που καπως πρεπει να δικαιολογησουν τη θεση τους. Γραφουνε, και δωστου κωδικα, και δωστου plugin και δωστου αλλα τρια κουμπια που δεν ξερεις τι κανουν και που τελικα ειναι για να παραμετροποιεις την πλευρικη μπαρα σε περιπτωση που τη θες σε αποχρωση του σιελ.

ΔΕ Μ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΙΝΤΙΕΦ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΡΕ ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ! ΘΕΛΩ ΤΧΤ ΚΑΙ DOC ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ OPEN OFFICE!

Ανοιγεις το εγγραφο κι εχει default zoom 782% λες και εχεις μια οθονη στο μεγεθος της Σουματρας. Με το που θα κουνησεις κανενα ροδακι στο ποντικι παει στα -5 νανομετρα και το βλεπεις να χανεται στο βαθος. Με το που θα πατησεις οτιδηποτε αλλο ειναι σα να βλεπεις το περιγραμμα απ το βορειο σελας πανω απ το blueprint ετρουσκικου τάφου με σύμβολα.

Ασε που εχει 14 update κι ακομα κολλαει με τις μισες αλλες εφαρμογες ανοιχτες. Καλα τι update του κανουνε; Να κλεινει οτι βρισκει μπροστα του με το ζορι? Το μονο μηνυμα που δεν εχω δει ειναι 'χρειαζεται να κλεισετε το κωλοπαιχνιδο που εχετε βγαλει τα ματια σας 6 ωρες τωρα να περασετε την πιστα και την τσοντα που μαλλον βλεπετε στο μοζιλα γιατι για τετοιο σας κοψαμε απ τα cookies σας, μπας και καταφερουμε κι αλλαξουμε εκεινο το ρημαδι το dll'

ADOBE FAIL

4 σχόλια:

pattakosn είπε...

Από νωρίτερο post είδα ότι χρησιμοποιείς (και) linux. Μπορείς λοιπόν κάλλιστα να χρησιμοποιείς το okular που είναι σαφώς ποιο γρήγορο αλλά με λιγότερες δυνατότητες (από τις οποίες το μόνο που ίσως μου έχει λείψει είναι η δυνατότητα αναγνώρισης κειμένου ώστε να το κάνω copy paste. όταν τυχαίνω αυτό το ανοίγω ξανά με acrobat).

Ανώνυμος είπε...

Τhanks :)

Το κατεβαζω αμεσα

Λυκος

Nikolaos είπε...

και για τα Win μπορεις να χρησιμοποιείς τον Foxit Pdf Reader Free... έχει σίγουρα 2 κιλά ροπη και 10 αλογα πάνω απο τον adobe...

Αλέξης είπε...

Παραδόξως? υπάρχει και ο SumatraPDF reader που είναι free και από ανθρακονήματα...(πανάλαφρος,κατάλαβες δηλαδή τι έκανα; έβαλα σχόλιο μηχανολογικού περιεχομένου η αναλογία του οποίου εξηγεί το μικρό footprint του προγράμματος ε θα σταματήσω τώρα)