disable copy

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Piracy is killing music.

My ass.

Φανταστείτε να βρίσκει ο κόσμος μουσική ελεύθερα. Τι εφιάλτης θε μου. Να πάψουν οι καλλιτέχνες να υπογράφουν σε δισκογραφικές, να μην υπάρχουν καν δισκογραφικές και συμβόλαια και να φτιάχνουν μουσική όταν και όποτε γουστάρουν επειδή γουστάρουν. Όχι επειδή πρέπει να βγάλουν δίσκο.

Τι εφιάλτης θε μου.

Και για να βγάλουν λεφτά και να ασχοληθούν μ' αυτό που γουστάρουν θα κάνουν συνέχεια συναυλίες παντού - κι αν είναι καλοί θα γεμίζουν τα στάδια. 

Τι εφιάλτης.

Και δεν θα μπορούν να φτιάχνουν είδωλα για να προβατοποιούν τα πιτσιρίκια όπως ο Bieber και οι Jonas Brothers. 

Τι εφιάλτης θε μου.

Θα βγαίνει ο καθένας στο youtube και θα παίζει ότι γουστάρει, και θα αποφασίζει ο κόσμος αν του αρέσει ή όχι, χωρίς promo από ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Kαι σε λίγο δε θα τον νοιάζει κι αν εχει κοιλιακούς ή αν είναι καμιά χοντρή χωρίς δίμετρα πόδια. Θα βγαίνει κι ο τελευταίος άσκημος να τραγουδάει και να παίζει.

Τι εφιάλτης θε μου.

Θα γεμίσουμε τέτοια τυπάκια στο youtube, που παίζουν τζάμπα, κι είναι ευτυχισμένοι απλά γιατί παίζουν και γουστάρουν. Kαι βρίσκεις ν' ακουσεις κάτι άγνωστους τύπους και παίζουν τζαζ, ροκ, φανκ, bebop, ότι θες και παίζουν τόσο καλά που αφήνουν στη σκόνη τους 'επαγγελματίες' μουσικούς (λέξη κι αυτή).

Γι αυτό σας λεω.

Record companies are killing music.

I mean piracy.


5 σχόλια:

Stella Fox είπε...

Ε Υ Γ Ε!!!!!!!
δεν εχω να πω τιποτα πιο ΑΠΛΟ!!!!
ΕΥΓΕ!!!!!
εεε μα πια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πές τα ρε Λάζαρε, την ίδια ακριβός κουβέντα είχαμε το μεσημέρι, με αφορμή τον τύπο που πήγε ισόβια επιδή είχε σέρβερ με ταινίες.....

Φαντάσου να το ξαναζήσουμε και αυτό να βγάινουν πάλι δίσκοι απο τους οποίους θα αξοίζουν όλα τα τραγούδια, και όχι μόνο τα δύο απο τα 12, επιδή βγήκε ο δίσκος .....κάπος βιαστικά ρε παιδάκι μου....


knoxville.

Ανώνυμος είπε...

+10000000000000000%

Εύγε Λάζαρε ...

sprint900

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το διάβασα και επιτόπου το βγάζω και παραπέρα....epic article is epic.....

FRiTZ

Ανώνυμος είπε...

πιστεύω κορυφαίο τέτοιο σύγχρονο παράδειγμα οι Χατζηφραγκέτα