disable copy

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Σικνες 2

φλασιά που ήρθε χτες. Οσο κοιταω πισω τοσο βγαινουν πραγματα στην επιφανειαν.

Εχουμε φυγει βραδυ μια παρεα ουτε θυμαμαι απο που, με οχημα ενα Σιτροεν Πονυ 
(τα θυμαται κανεις; )



Ειμαστε λοιπον ολοι στην καροτσα, με κεινη την υφασματινη μλκια απο πανω. Αερας που να παιρνει τον κοσμο, βροχη με το τουλουμι, πηγαινουμε στην παραλιακη και το Πονυ τα χει δει ολα. 

Μπροστα μας δεξια πλησιαζουμε ενα τυπο με μια Φλορεττα που κινειται με μια δυναμη F που του δινει η Φλορεττα και ειναι 5 χλμ, κινειται αριστερα δεξια απ τον αερα με αντιθετες δυναμεις F2 - F3 που τον εχουν ξεσκισει και τρωει τοσο αερα και βροχη στη μαπα που ειναι απιστευτο. Φοραει ενα κιτρινο μουσαμα που πεταει σαν το αερικό και μπαλατζαρει ολοκληρος. Θεομηνια.

Με το που τον πλησιαζουμε, σιγουρα επαιξαν ρολο και οι 75 μπυρες μαζι με τα 124 σφηνακια που ειχαμε κατεβασει, πεταμε πανω το σκεπαστρο του Pony και κανουμε ολοι μαζι γκριματσες φωναζοντας
ΓΚΑΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΖΑΖΑΖΑΖΑΖΑ

Ουτε ξερω πως εμεινε ορθιος. Ο μουσαμας εφυγε απ ολες τις μεριες, το τιμονι, τα φρενα, οτι να ναι. Ουτε σε GP δε βλεπεις τετοιο σωσιμο. Το κακο ειναι οτι μας πηρε απο πισω. Με το Πονυ φορτωμενο ειχαμε τελικη 30? 40? Με τοσους μαντραχαλους στην καροτσα?

Ο τυπος ειχε ενα χρυσο δοντι, το εβλεπα οπως γρυλλιζε, και μια μουστακα που εσταζε απ τη βροχη. Παρα τον αερα ακουγαμε τα μπινελικια ντολμπυ σαρραουντ. Μας πηρε απο πισω και μας ειχε στα 10 μετρα. Κι εμεις επρεπε να παμε σπιτια. Μλκια.

Εμπαινε το Πονυ στα στενα με οσα ειχε, και πηδαγαμε απ την καροτσα οπου εμενε ο καθενας. Με το που πηδαγες ετρεχες. Εμενα με κοιταξε αγριεμενος αλλα συνεχισε να ακολουθει το Πονυ, ουτε ξερω τι εγινε οταν εμεινε ενας στην καροτσα. 

Τι να κλασει κι η Άγκαθα Κριστι, αυτα ειναι τα θριλερ. Αμα ξερατε ΠΟΣΑ τετοια θυμαμαι θα τρομαζατε..

3 σχόλια:

Αόρατος είπε...

Μλκ Λύκε τι μου θύμισες το πρώτο μου αυτοκίνητο,το πήρα μτχείρω το 88 200 χιλίαρικα (δρχ ε)σε κατάσταση κουρελέ.Το κράτησα μέχρι το 93 πού είμουνα σμηνίτης στήν Ελευσίνα.Ενα ΠΣΚ που είχα υπηρεσία το είχα μαζί μου στήν μοίρα παρκαρισμένο.Φύσαγε τον δαίμονα του και ξαφνικά το βλέπουν οι σειρές να κατηφορίζει το δρομάκι, "που παέι πάλι ο Καρατζάς;"λένε "πουθενά" τους απαντώ "βρε μαλάκες αφου είαμι εδώ μαζί σας" .Από τόν πολύ αέρα λύθηκε το χειρόφρενο(ενα κομμάτι ξύλο που έβαζα κόντρα στο μοχλό γιατι δέν είχε ελατήριο)και πήρε δρόμο και κατέληξε σε ένα χαντακι ομβρίων και ...στράβωσε σαν μπανάνα.Τότε ένα μαλάκας "μογγόλος" (οδηγός) που είχαμε είχε τήν φαεινή ιδέα να το δέσουμε με αλυσίδα σε ένα στύλο από τήν μία μεριά και να το τραβήξει με το τρακτεράκι που τραβάγαμε τα ελικόπτερα από τήν άλλη...ίσιωσε αλλά μάκρυνε και κάνα δεκάποντο..παρόλα αυτά το κράτησα μέχρι το τέλος του στρατιωτικού και μου το φάγανε κάτι γύφτοι γιατί το πήρανε για εγκαταλημένο μια και από τήν απλυσιά έιχανε φυτρώσει χόρτα στήν καρότσα...μουχαχαχαχα

wulf είπε...

ΧΑχααχαχαχαχαχαχαχα!!!! Ουνα φατσα ουνα ρατσα ειμαστε, το χεις παρει γραμμη ε? ;))))

nikoloco είπε...

Pony και τα μυαλά στα κάγκελα...

είχε ενα ο dad, όσο το χρησιμοποιούσα και εγώ, αλλάξαμε 3 μοτέρ :)

έκανα τα πάντα και με στυλ σε πληροφορώ, το summer βγάζαμε τις πόρτες και την κουκούλα, και αποτελούσε ένα έξαλο παράξενο υβρίδιο κάμπριο!!!

δεν σου περιγράφω τι γινόταν όσο αφορά τα κοριτσάκια που λυσάγανε για βόλτα...

ε ρε τρέλα...