disable copy

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ονειρα

πουλια μου ταξιδιαρικα.

Ενταξει παντα εβλεπα διαφορα ας πουμε μη συμβατικα. Απ τα αγαπημενα μου ηταν αυτο με τη μπετονιερα και το κοινοβουλιο και το αλλο με τη Μονικα Μπελουτσι και το εγκατελελειμενο εργοστασιο παστελιου.



Αλλα εχει αρχισει και ξεφευγει το πραγμα.



Εχθες ειδα οτι πηγα στη δουλεια με Ducati SR, λογικα 800αρι γιατι δεν τραβαγε μια, και μετα μπηκα να κανω μαθημα κι αναμεσα στους μαθητες ειχα τον David Bowie ο οποιος με ρώτησε πως γράφεται το Ziggy Stardust όπου και ξύπνησα.



Ελπίζω να μη δω τίποτα Garelli και Judas Priest σήμερα.



Αν και ένας συνδυασμός Harley και Lemmy δε θα με χάλαγε τόσο. Θα λέγαμε και γνωστα παιδικά τραγουδάκια. Όπως το Johnny B. Goode σε fast - forward.


Oι Motorhead το λενε

'Goin' to Brazil'.

 Μεταναστευτικο, γκαζατο επικαιρο.


Kαλημέρα

4 σχόλια:

X είπε...

Τώρα που άνοιξε ο καιρός, μπορεί να δεις ταξιδιωτικό με BMW στη χώρα του Ποτέ (μια και το θερμοσίφωνο θα παροπλιστεί). Βέβαια θα μπορούσε να ναι ηλιακός, με το πάνελ σαν αεροτομή, μια top fuel έκδοση του παραδοσιακού θερμοσίφωνα και eco friendly ταυτόχρονα.

Καλημέρα !

ΛΥΚΟΣ είπε...

Mη μου βαζεις τετοιες ιδεες!!!

Αόρατος είπε...

"...δουλεια με Ducati SR, λογικα 800αρι γιατι δεν τραβαγε μια" ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ......800αρι ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΓΕ ΜΙΑ...έπρεπε όταν είχα το 800 να σου τράβαγα μια πρώτη δευτέρα τρίτη νά βλεπες όπως είδε και το φιλαράκι μου με το φεριγκάτο 1300 ρε βελζεβούλη , σκολονδρόπερα, μουχρίτσα που βάζεις στό στόμα σου το μάνστερ το 800 ,να μου πείς για το φαζεράκι με το μόλις 89 αλογάκια του στό τροχό (που γίναν 109 με δύο μτχ εκκεντροφοράκια R6 τών 50 ευρώ)να σου πώ έχεις δίκιο αλλά όχι ρε το μάνστερ το 800 με το ξακουστό τράβηγμα..........αι σιχτίρ τι κιτρινισμός θέε μου....

Ο μετανοιωμένος ντουκατίστας

wulf είπε...

Xαχαχαχαχαχαχα το ξερα, και λεω και γω, δεν το ειδε, ειναι κωλυομενος, τι εγινε?