disable copy

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Aπάτες

Γεμίσαμε απάτες και απατεώνες. ΙΚΑ Καλλιθέας σου λέει. Χορός χιλιάδων ευρώ. 

Τα πήρανε. Να τα φέρουνε πίσω. Ζημιώσανε το δημόσιο. 

Χιλια δικια. Συμφωνω και επαυξάνω. Οσοι ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο να φέρουνε πίσω τα ότι πήρανε.

Και σκέφτομαι με το φτωχό μου το μυαλό που διάβαζα και ξαναδιάβαζα ότι χαρίζονται τα χρέη στις ΠΑΕ τόσα χρόνια Και δεν ειδα να βγαινει κανεις να φωναζει. Μονο αμα δεν κερδιζε η ομαδα αλλιως ολα ασπρα.

Δεν δινανε πεναλτυ; Θα τα @#%σουμε ολα.

Μας υποβιβάσανε; Θα τα @#$%σουμε ολα.

Σκανδαλο με μιζες? Ελα μωρε, ολοι τα κανουνε. 

Και λεω τωρα ξανα με το φτωχο μου το μυαλο, ο υπουργος που τα λεγε αυτα δε ζημιωσε το δημοσιο; Ή για να το πω πιο απλα δεν του !@#$ησε τα ράματα; Δεν θα έπρεπε αυτά τα λεφτά να δοθούν πίσω; Δε θα έπρεπε να λογοδοτήσει για τη μλκια που έκανε;

Θα μου πεις εγω δεν ειμαι και ποδοσφαιροφιλος. Επειδη ειμαι αφελης το θεωρω ενα βρωμικο, βιαιο, άτεχνο, πουλημένο ομοίωμα του πραγματικού ποδοσφαίρου που παίζεται σε μερικές χώρες. Αλλα και να ημουν δε νομιζω να ελεγα κατι διαφορετικο.

Επισης εκτος απο το να βλεπω να βγαινουν γιαταγανια και φουστανελες, αμα ημουν κανενας οργανωμενος οπαδος και ηξερα συλλογους και ρεστα θα ελεγα μην παει ΚΑΝΕΙΣ στο γηπεδο μεχρι να ξεβρωμισει. Να δεις μετα ένα τσούξιμο που θα χουν ολοι.

Αλλα δεν το βλεπω. 

Και το κακο ειναι οτι απο κατι τετοια περιμενω για να χω ελπιδα για τη χωρα. Οχι απ' τον Ραιχενμπαχ και το Μπενι. Απο κατι τετοια. Αλλα οπου και να κοιταξω σωβρακα και φανελες βλεπω.





4 σχόλια:

ΝΙκος Πιπερακης είπε...

Το λυπηρο Λαζαρε ειναι οτι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που λες οτι πρεπει να κανουμε εμεις οι τελευταιοι των μοικανων φιλαθλοι ειναι κι αυτο που επιδιωκουν οι καθε Μπεοι, Ψωμιαδηδες, και λοιπα λαμογια του ποδοσφαιρου διοτι με την εμφανιση του στοιχηματος δεν εχουν αναγκη τον φιλαθλο που πληρωνει εισιτηρια. Τα λεφτα τους τα παιρνουνε με αλλο τροπο.

ΛΥΚΟΣ είπε...

Αποχή τότε ΚΑΙ από το τζόγο! Ανεφικτο? Δεν ξερω! Σκεψου ομως να γινοταν!

Το ξαναλεω ουτε ειδικος ειμαι ουτε τιποτα! Ανιδεος ειμαι! Απλα βγαζει ματι το πραγμα και δε θελω να πιστευω οτι μονο το δικο μου βγαζει!

Ανώνυμος είπε...

Κι αυτοί - όπως και πολλοί άλλοι - ζούνε μέσα στη φούσκα τους.
Να δω τί θα κάνουν όταν δεν θα έχουν να φάνε....εδώ ο κόσμος καίγεται και το μο@νί χτενίζεται.

Βασίλης

salingaros είπε...

δυο τραγουδακια αφιερωμενα

http://www.youtube.com/watch?v=F7tDITifdkk

http://www.youtube.com/watch?v=RdqDBiNEdE8

και ας με συνχωρεσετε αν σε καποιους δεν αρεσει ο εν λογο τρομερος κυριος!


σε μια χωρα που οταν πολιτικοι βγαινουν και λενε...
οτι τα λαθη των πολτικων...εχουν μονοπολτικο κοστος...και οχι ποινικες ευθηνες...και αυτο περναει ετσι απλα στο ντουκου...τοτε τι να περιμένουμε?