disable copy

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Aπο καποιο λαθος προφανως

παιρνω μειλ που προοριζονται για αλλους και εχει γινει αρκετες φορες. Ειδικα με την επαφη μου αρκετο απο τον κοσμο των GP, και επειδη εκει οι μισοι ειναι κουλοι μου στελνουν κατα λαθος μειλ που πανε αλλου με αποτελεσμα πολλες φορες να βγαινει λαυρακι.

Ετσι πηρα και ενα μειλ που δεν μπορω να καταλαβω απο που ειναι απο τη διευθυνση, φαινεται ομως οτι εχει να κανει με την αποφαση του Ροσσι να μεταπηδησει στη Γιαμαχα για να πηδησει επιτελους γιατι οσο δε μεταπηδουσε τον πηδουσαν. Προφανως αναφερεται σε καποιο ειδος συμφωνιας για το πως θα χειριστουν τον τυπο.

Δε θελω να κανω σχολια, ουτε να δημιουργω εντυπωσεις - με ξερετε εξαλλου - γι' αυτο και το δημοσιευω αυτουσιο οπως το πηρα. Τα συμπερασματα του τι λεει δικα σας μια και δεν γνωριζω ιταλικα, δεν περασα ποτε αρκετο χρονο σε συνεργειο ωστε να τα μαθω.

Παμε.



Io Valentino promise non parlare dimosiografi di ducati ‘e burdelo’,  ‘e matracca’, ‘e strantzaristo lamarina’ ‘e porca ladiera’ ‘e kefte d’ italia’. Promise non parlare jurnalista ‘vafto azzuro kai petataptosunio’ ‘ma que qatara’ e finale ‘io pare pilaisio Sachs e Piaggio non bistaro ole the time’.

Ducati-Audi-Lada-AMG-DAF Trucks-Dacia promise non parlare journalista ‘e kulo strontzo bori paei mono yahaha e tsonda’.

Ai Kissa Maiaz

Vale

2 σχόλια:

Nick S είπε...

αχαχαχαααααααααααααααααααααααααα!!!

μα καλα πως τα μιλάς ετσι τα γερμανικά! Εισαι βοβερός!

Κωστακης Χρηστος είπε...

Χα χα χα χα!!!