Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

ΕιδήσειςΔυσάρεστη κατάληξη είχε ‘φάρσα’ που επιχείρησαν να κάνουν φίλοι του στον κ. Χαρίδημο Μπουτζούκαλο ετών 47 ιδιωτικό υπάλληλο όταν του έστειλαν ‘μπιλιέτο’ από την εφορία όπου υπάγεται προκειμένου να δηλώσει το BMW1200GS του ως υμιυπαίθριο χώρο.

‘Πήγα στην εφορία και τους είπα ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, και μου υποσχέθηκαν ότι θα το κοιτάξουν. Που να το περιμένω;’

Την επόμενη μέρα ειδικό κλιμάκιο από ‘rambo’ επισκέφθηκε το χώρο όπου φυλάσσεται η μοτοσυκλέτα και έκανε μετρήσεις. Να σημειώσουμε ότι η μοτοσυκλέτα είναι εξοπλισμένη και με βαλίτσες Katuratech με αποτέλεσμα να βελτιστοποιείται τόσο ο όγκος όσο και η τετραγωνισιμότητα της.

Εκ νέου λοιπόν το κλιμάκιο απέστειλε – πραγματικά αυτή τη φορά – σημείωμα στον κύριο Μπουτζούκαλο προκειμένου να τακτοποιήσει τις οφειλές του. Αιτία γι’ αυτό υπήρξε ότι οικογένεια Πακιστανών βρέθηκε να ζει εδώ και καιρό κάτω από το μπεμβέ για το οποίο δεν είχε δηλωθεί κανένα ενοίκιο.

Έρευνες σε όλη τη χώρα αποκάλυψαν το μέγεθος του φαινομένου, με τους ιδιοκτήτες BMW να έχουν πλέον θορυβηθεί και να φοβούνται να κοιτάξουν κάτω από τις κουκούλες.

‘Δεν ξέρουμε τι θα βρούμε’ δήλωσε ο κ. Σταμπολτζής 33 ετών άεργος. ‘Την άλλη φορά άκουσα ένα θόρυβο κάτω απ’ το κάρτερ. Φοβόμαστε. Είπα να δω, αλλά άμα βγει κανείς να με μαχαιρώσει;’

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου οικονομικών τα διαφυγόντα έσοδα από τη μη τακτοποίηση των BMW1200 ανέρχονται στα 4 δις ενώ τα χαμένα έσοδα από τις υπενοικιάσεις στα 2,3 δις. Ανήσυχοι εμφανίζονται και οι ιδιοκτήτες GS800 αν και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ‘δεν υπάρχει κίνδυνος φορολόγησης, τουλάχιστον σ’ αυτή την πρώτη διερευνητική φάση’.

Reuters

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θεος....

Ανώνυμος είπε...

Μλκ πές μου ότι αυτό σου ήρθε εχθές κάτα της τρείς το μεσιμέρι.......

Εχθές πίναμε μπύρες στο λιμάνι και "χαζεύαμε" κάτι ολλανδούς με gs και λέγαμε ακριβός αυτό.

Οτι τελικά συμφέρει να ρίξεις 17.000+€ σε μηχανάκι, αφού μεγάλο μέρος το παίρνεις πίσω απο το ενοίκιο που σου δίνουν φοιτητές για της βαλίτσες.....

Knoxville

Sirax είπε...

Καλά με ξέρανες από το πολύ γέλιο,
ομολόγησε όμως ότι είσαι σε φάση μινιμαλισμού :Ρ