disable copy

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Καυτός χειμώνας

Στο γνωστό 'στάβλο' που έχουμε φτιάξει με τους κ.κ. Λίτσα, Μιχαήλο, Κωστάκη, Xίο και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις προστίθεται και νέο μέλος και ο χειμώνας προβλέπεται καυτός στα μοτοσυκλετιστικά. Το νέο μέλος της παρέας είναι αυτό εδώ.



To μοτέρ του υπάρχει κομπλέ και σκοπός είναι να γίνει κάπως έτσι...


Εντελώς συμπτωματικά το απεκτησε ο Χρήστος 'Συγκρατημένος' Κωστάκης πριν κλείσει βδομάδα από τότε που πήρα το Bultaco. Πως θ' ανεβαίνει κει πάνω μεγάλος άνθρωπος δεν ξέρω και ούτε θέλω να το κρίνω, με ξέρετε, ούτως ή αλλως και ν ανέβει του ρίχνω 3 άλογα με το Bultaco το 250 γιατί έψαξα κατευθείαν τα specs.

Οπότε έχουμε ένα YZ400 να στέκει.

Τώρα για το Bultaco...


Bρέθηκε μοτέρ από Frontera 250 κομπλε με το Bing καρμπ και τα ηλεκτρικά του (τα πλαίσια και τα μοτέρ τότε ήταν φτιαγμένα να 'κουμπώνουν' όλα σε όλα, Frontera 250 και 370 άλλαζαν μόνο στο μοτέρ) μαζί με μπροστινό μαμά κομπλέ που τα περιμένουμε από Δευτέρα για να αρχίσουν τα όργια.





Μιλώντας με τον Θάνο το Φελούκα απ' το ΜΟΤΟ ήδη φαντασιωνόμαστε ένα old school MX shootout συγκριτικό με Δημήτρη Κεραμιδά rider και Κουτσογιάννη στη φωτογράφιση, να γίνει ο χαμός με τα πριόνια! Θα μιλάμε για φωτό να τυπωθούν αφίσα, YZ400 vs Bultaco Frontera και το Castrol να φτάνει στο θεό.

Για παρεάκι μπορούμε να χουμε και το ανακατασκευασμένο τέλεια CR125 '89 του φίλου μου του Γιάννη...




Ταυτοχρονα με τα πριονια συνεχίζουμε αυτο εδω το τρακτεράκι


ενώ περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους μια πάπια και αυτά τα δυο μικρά



Για να δούμε μέχρι την άνοιξη τι θα καταφέρουμε...

Καλημέρα σε όλους

2 σχόλια:

www.geokan.tumblr.com είπε...

Μου αρέσει το πόστερ των Dubrovniks, με γυρνάει πολλά χρόνια πίσω σε ένα φανταστικό βράδυ στο Ρόδον...

Ωασσιλις είπε...

Νομίζω έχετε ΗΔΗ συγκεντρώσει υλικό για ΔΥΟ χειμώνες..