Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Στο στόμα του Λύκου


Mια μεγάλη περιπέτεια φαίνεται να φτάνει στο τέλος. Σήμερα συμφώνησα για την έκδοση του βιβλίου με τις 'ιστορίες του Λύκου' με τον εκδοτικό οίκο Mamaya. Είχα ξεκινήσει με σκοπό την αυτοέκδοση αλλά η ζήτηση δεν το επέτρεπε μια και με το μπαμ ζητήθηκαν κοντά 700 αντίτυπα μόνο μέσα από το MRCG.

Αν δεν ήταν ο Γιάννης ο Σιδεράκης που τόσο το πολέμησε να βρεθεί λύση ίσως να μην είχα φτάσει ως εδώ, ή η πολύτιμη βοήθεια του Καζανάκη και του Μπεκιάρη που έκαναν στον μηδενικό ελεύθερο χρόνο του ο πρώτος και στα διαλείμματα απ' τα κωλίδια ο δεύτερος την επιμέλεια. Ο Δημήτρης ο Χίος και ο Δημήτρης ο Σαββίδης ήταν κοντά συνεχώς με συμβουλές σε χώρο άγνωστο για μένα, και ο Νίκος ο Κουτουλάκης της mamaya ήταν πάντα άμεσος και ξεκάθαρος.

Άρα προχωράμε. Υπάρχουν πολλές ιδέες, απ' ότι μου είπε ο Νίκος το βιβλίο θα έχει το δικό του site και θα υπάρξει ειδική έκδοση μάλλον για το MRCG στα πρώτα 1000 αντίτυπα ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε e-shop και σε βιβλιοπωλεία. Θα χαρώ να κάνω κι αυτό που είχαμε πει με το Μουσείο της Μοτοσυκλέτας του Τάκη Μαριολόπουλου για μια υπογραφή βιβλίων εκεί - ή και ανάγνωση (χεχεχε).

Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ πάει στο ΜΟΤΟ και σε όλους τους ανθρώπους του - ειδικά στον Wild Bill Καραχάλιο και τον Χάρη τον Μωραιτίνη που μου άφησαν ανοιχτό γήπεδο για να παίξω ότι μπάλα θέλω εδώ και 10 δημοσιογραφικά χρόνια.

Πραγματικά συγκίνηση, με τη σκέψη ότι οι ιστορίες θα φτάσουν μακριά - και θα μείνουν. Το δεύτερο είναι στα σκαριά ήδη. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη.


3 σχόλια:

teharada είπε...

Ανάγνωση! Ανάγνωση!

Ωασσιλις είπε...

Μπράβο! Καλοτάξιδο!

fOTIS είπε...

ετσι να πετάει η ομάδα, ευγε σε όλη την παρέα!
αμα τόχεις σε δεξιότητα, δουλεύουν όλα και χαλαρα αμα λάχει...

καλή συνέχεια Λύκε
:)