Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Δελτα Δελτα

Ο Δημήτρης κοίταξε την πίστα της Sepang από το μόνιτορ. Βροχή. Αυτό σημαίνει ότι είχε ώρα για ένα ακόμα εσπρεσάκι. Άνοιξε το φάκελο στον υπολογιστή με τίτλο 'JimiWiki'.

xystres.mp3
general.mp3
rain.mp3
rossiwhy.mp3

Ήταν καιρός που είχε βαρεθεί τις περιγραφές των αγώνων. Δεν έβρισκε νόημα. Τύποι με πολύχρωμες στολές να τρέχουν πάνω κάτω. Όχι, δεν ήταν πλασμένος γι' αυτό. Ήταν πλασμένος για να μοιράζει γνώση.

Θα περιέγραφε την εκκίνηση και μετά θα έβαζε κάποιο wiki που είχε μαγνητοφωνήσει στον ελεύθερο χρόνο του. Ίσως το tyres.mp3, ήταν πάντα καλό. Θα ξαναγύριζε στην περιγραφή όταν απέμεναν 8 με 6 γύροι. Εκεί συνήθως είχε λίγο τζερτζελέ. Μετά θα έβαζε το rossiwhy. Πιασάδικο. Ε, μετά ένα δύο γύρους πριν το τέλος θα έλεγε τη βαθμολογία και μετά θα έβαζε το general.mp3.

Ρούφηξε το εσπρεσσάκι του.

Από τότε που αποφάσισε ότι οι ακροατές του ήταν μπαμπουίνοι που δεν ήξεραν τι είναι ξύστρα π.χ. και χρειαζόταν να αναλυθεί σε 3,500 λέξεις όλα γινόταν πιο εύκολα. Μιλούσε για το τι είναι ξύστρα, που μπαίνει, σε τι χρώματα υπάρχει, σε τι υλικά, πως την επηρρεάζει η βροχή, ποιο είναι το ζώδιο της, γιατί φαγώνονται οι γλύστρες και κατέληγε με μικρές ιστορικές αναφορές στην ιστορία της γλύστρας και τις διαφορές τις από τη γλυστρίδα.

Εδω και καιρό σκεφτόταν να κάνει ένα για το 'τι ειναι μοτοσυκλέτα' και να το βάλει στον πρώτο αγώνα του '17. Μισαωρο. Χορταστικο. Για τους νέους φίλους στο χωρο. Τι ειναι αυτο που βλεπουμε στην πιστα; Τι ειναι εν τελει το 'διτροχο' και γιατι λεγεται ετσι; Ναι, κάτι τέτοιο σίγουρα χρειαζόταν.

Περιέγραψε την εκκίνηση και μετά άνοιξε το φάκελο με τα trivia. Ο μπαμπάς του Iannone ήταν ο πιο ψηλός στα pits. Αυτό θα το φύλαγε να το πει σε προσπέραση.

Η σφαγή στην πίστα στους πρώτους γύρους ήταν το κάτι άλλο, όμως είχε βάλει ήδη το rossiwhy να παίζει. Αν δεν είχε πέσει. Αν δεν είχε σπάσει το μοτέρ. Ναι τότε Εκείνος θα ήταν ο πρωταθλητής. Ξάπλωσε αναπαυτικά πίσω στην καρέκλα και άρχισε να παίζει candy crash saga ακούγοντας τον εαυτό του στο background να περιγράφει wikiζοντας τον αγώνα.

Δεν άργησε να αποκοιμηθεί.Δεν υπάρχουν σχόλια: