Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Γαΐδουράγκαθα 2018 Part I

Mια σειρά δημοσιεύσεων εν αναμονή του roadbook - που θ' ανέβει κι αυτό εδώ - για να γίνει η ζωή μας πιο εύκολη.

Μερικές διευκρινήσεις και ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

Τα Άγκαθα δεν είναι η συνηθισμένη μοτοεκδρομή. Δεν έχει συμμετοχές, κρατήσεις, ιστορίες κτλ. Έχει υποτυπώδη οργάνωση. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΒΟΛΤΑ. Πάμε κάπου ΕΜΕΙΣ βόλτα και ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ έρχεται μαζί μας.

Ναι έχουμε σκούπα, πλοηγό κτλ. αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν κανένα, ούτε σας υπόσχεται κανείς ότι δεν θα κάνετε βαβά. Αν είστε κουλάντζα και ρθείτε με 240 κιλά μηχανάκι που ζορίζεστε να το κατεβάσετε το πεζοδρόμιο και πέσετε φταίει η ξερή σας η κεφάλα. Ναι, θα σας μαζέψουμε αλλά μέχρι εκεί.

Τα φετινά Άγκαθα έχουν μια ιδιαιτερότητα. Τα προηγούμενα ήταν μια διαδρομή σερί λίγο πολύ - και πάλι χάθηκαν άτομα. Η φετινή είναι ασφάλτινα και χωμάτινα κομμάτια, πανέμορφα, που συνδέονται μεταξύ τους. Οποιος δεν ακολουθήσει roadbook χάθηκε. Τα θα ακολουθώ τον τάδε κτλ ξεχάστε τα. Το μπεμβέ μπροστά πάει γρήγορα για κάποιον άπειρο και η σκουπα ειναι ΚΤΜ 990 και δε μπορει να περιμενει 50αρι παπι σε ανηφορες με νταλα ήλιο.

YOU'RE ON YOUR FUCKIN' OWN.

H φάση είναι cannonball. Ξεκινάμε όλοι από κει και φτάνουμε όλοι εκεί.

Τώρα τα καλά νέα.

Η διαδρομή μπορεί να γίνει καθαρά ασφάλτινη μόνο για όποιον θέλει. Επίσης περνάμε πολύ μεγάλα χωριά - Αγ. Βαρβάρα, Ζαρό, Αγιά Γαλήνη κτλ που όπου και να χαθείς ρωτάς και πας. Σε καμιά περίπτωση δεν πάμε τόσο off στα βουνά που να σε φάνε οι σκύλοι. Εκτός κι αν είσαι τρελό ταλέντο.

Μπορεί λοιπόν κάποιος να κάνει όσα χωμάτινα μέρη της διαδρομής θέλει κι όσα ασφάλτινα. Μπορεί να πάει και καρφί στον τερματισμό. Ότι βολεύει τον καθένα. Αλλά το ξαναλέω. Είμαστε 4-5 άτομα, δεν μπορούμε να μαζεύουμε 150 άτομα.

Οι εκδρομες στο χωμα ειναι 20, 30, 50 άτομα. Το 150 ειναι τρελό, άρα πάει έτσι εκ των πραγμάτων.

Αρα, ανακεφαλαιωση. Καντε οτι γουσταρετε αναλογα με τις δυνατοτητες σας. Τα χωματινα κομματια ΔΕΝ τα κανετε χωρις να διαβάσετε roadbook. Oπότε εν αναμονή....

Δεν υπάρχουν σχόλια: