disable copy

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Ηχος και Φως

Οδεύω με το CB. Νύχτα. Ελαφρό αεράκι. Μόνο τελάλης δεν περνούσε '11 η ώρα και όλα πάνε καλά.'

Και μια στιγμή ακούω μια σκυλογκαρίγκλα να με πλησιάζει ως τυφών συνοδευόμενη από πρα-πρα κομμένης εξάτμισης κι ακούω δίπλα μου ένα 'Νύχτα ξελογιάαααστραααα'. Ωχ λεω μλκ candid camera. Με κυνηγάει ο Μπουγάς ντυμένος μπάτσος. Και δώστου να πλησιάζει. 'Νύχτα όμορφηηηηηη'. Λέω αυτό ήταν ήρθε το τέλος. Αντί ν' ακούω μελωδίες που ακούνε όλοι εγώ ακούω Μπουγά (του Τάσου το version ήτανε). Εξωγήινοι σκυλάδες με απαγάγουν, αγιούτε χριστιανοί.

Και βλέπω μια βέσπα, Tokyo by night. Ηχεία, κέρατα, νήον, ζήνον, φρέον, τεπανιγιάκι βαθύ, μόνο η Μαριέττα έλειπε από πάνω. Και δώστου κόντρα στα ντεσιμπέλ η εξάτμιση με τον Τάσο. Σταματάει στη διασταύρωση, σταματάω και γω και κάτι ρύθμιζε σκυμμένος στο Ηχοσύστημα του Διαβόλου. Κι εκεί που το χει χαμηλώσει ναι... έλα... ίσα που ακούγεται... λίιιγο ακόμα... τσουλάω δίπλα του με νεκρό όπως έχει σκύψει απ' την άλλη και του τραβάω ένα full-blast γκαζίδι με τα 96db της ακράπας μεσ' στη μάπα. Γιατί μέχρι τις 3,000 που πάω στην πόλη είναι αρνάκι στον ήχο αλλά έτσι και καβατζάρει τις 3 νομίζεις ότι βιάζουν γάιδαρο.

Τέτοια φάτσα έχω να δω από ένα θρίλερ που είχε ανοίξει μια τύπισσα μια ντουλάπα κι είδε κάτι ζόμπια. Παραλίγο να πέσει απ' το subwoofer που καβάλαγε. Μήπως να βάλω κι εγώ ένα παλιό κασσετόφωνο clarion που έχω με καμιά φλοκάτη από πάνω να παίζω τίποτα Γκάλαχερ;

3 σχόλια:

gsatelite είπε...

Διαλε τσ'απολιμαρες σου μωρε συντεκνε,χεστηκα στο γελιο πρωινιατικα:-]]
Καλημερες!

Ανώνυμος είπε...

Γαμώτο, όλα τα περίεργα φαινόμενα επαέ γίνονται;;

Μόρνινγκζζζζζ :-D

Honda είπε...

Καλά περιττό να σου πω τι έλεγε από μέσα του , κοίτα τον βλάκα μοτοσικλετιστής είναι αυτός ? βάζουνε μια εξάτμιση και χαλάνε τον κόσμο οι αλήτες !!
Κλασικός έλληνας βλέπεις , πάντα οι άλλο κάνουν λάθος ποτέ ο ίδιος !!

Συγνώμη για την ερώτηση imba , αλλά και εσύ Κρητικιά είσαι ??
Γιατί τελευταία έχω χάσει το μέτρημα με τους Κρητικούς