disable copy

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

Το λάλημα του Ταρίφα

Πριν λίγες μέρες το έκανε ο εωσφόρος και μπήκα σε ταρίφα. Έχω μπει σε συμπαθέστατους ταρίφες, έχω μπει και σε μερικούς που δημιουργούν κύμα Αντιταριφισμού σα κοινωνικό φαινόμενο με 5 κούρσες (κάτι σαν τον Αντισημιτισμό αλλά σε ταρίφα).

Αυτός ήταν της δεύτερης κατηγορίας. Είμαστε σε διασταύρωση που δεν έχουμε προτεραιότητα και περιμένει να βγει. "Κοίτα ρε φίλε. ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ. Δεν κόβει κανείς!". Προχωράμε κι είμαστε σε διασταύρωση που έχουμε εμείς προτεραιότητα. Βλέπει κάποιον να προσπαθεί να βγεί και πατάει γκάζι. "Ένα μαλάκα δες! Με βλέπει ότι έχω προτεραιότητα και βγαίνει! ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ."

Πιο κάτω βλέπει ένα πιτσιρικά μ' ένα παπί να κάνει μπαντιλίκι βγαίνοντας στην ευθεία. "ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ". Λεω αυτό ήτανε. "Μα είδες του λέω κάτι πράματα;" Βλέπει ότι έχει υποστήριξη και αφιονίζεται. "Ναι τα κωλόπαιδα! Σκότωμα θέλουν!" "Μα επιτρέπεται του λέω να κλείνει γκάζι και να κινδυνεύει να διπλώσει; Να κάνεις ρε φίλε μπάντες αλλά να ξέρεις! Όχι ανοίγουμε το γκάζι κι άμα πετύχει πέτυχε!" Με κοιτάει με το μάτι στο υπερπέραν. "Ε;" "Μωρέ καλά τα λες! Παίζω κι εγώ μπάντες αλλά με 140 και στην Εθνική, όχι στην πόλη και με 60!" Κοιτάει μπροστά και κάτι δεν του πάει καλά. "Και να χεις και μηχανάκι. Εμένα ας πούμε είναι 1300 κυβικά, πάει απ΄τη μιά μεριά του δρόμου στην άλλη, όχι παπάκια τώρα και αηδίες. Καλά το λες! Κωλόπαιδα! Τώρα βέβαια θα μου πεις που να μάθουν κι αυτά μπάντες; Στου κασίδη το κεφάλι! Αυτά βλέπεις και δεν μπορείς να μην το πεις - δεν είμαστε λαός, τέλος!"

Για την υπόλοιπη διαδρομή άκουγα μόνο το ραδιόφωνο. ^^

3 σχόλια:

Honda είπε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Η φυλή των κιτρινιάρηδων , έτσι τους λέμε στην πόλη μου γιατί τα ταξί έχουνε κίτρινο χρώμα .
Ξέρετε κιτρινιάρηδες ? δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ? κάτι παλαβοί που έπεφταν όπου έβρισκαν ?



Σκέψη : και ύστερα λένε εμάς τους οδηγούς δικύκλων καμικάζι , άρε , άλλος έχει το όνομα και έχει την χάρη

gsatelite είπε...

...To ονειρο μου,να βαλω ταριφα συνοδηγο για μια βολτιτσα μεχρι το Σουνιο..ε,ρε,γλεντια..θα με επικηρυξουν δια βιου,αλλα θα εχω παρει εκδικηση για οσα μας εχουν κανει στο παρελθον,στο παρον και οσα κανουν στο μελλον...
..Ουστ!

ΛΥΚΟΣ είπε...

Αν το κανεις μην ξεχασεις το βιντεο !!!