disable copy

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Tις εορτες...

εποχη περισκεψης, κρισης και μελομακάρουνου σκοπευω να αναλωσω σημαντικα κιλα φαιας ουσιας (ευτυχως εχω περρισευμα) για να σκεφτω κατι.... ετσι λιγο... κι ετσι... και να ναι και... και χμ... και να χει και....


για το τευχος 500 του ΜΟΤΟ που ερχεται...

Και που να ξερα οταν διαβαζα το τευχος 1 με το τρομερο εξωφυλλο εξω απο κεινο το περιπτερο, πιτσιρικας οτι θα εγραφα στο 500!!! Οποτε θελω κατι... ζουμμμερο ;)


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζουμερό? Σαν κοτόσουπα ή σαν μπακλαβάς ή σαν ώριμο ροδάκινο?

Βασίλης

Ανώνυμος είπε...

Σου εύχομαι να γράφεις και στο 1000 κα ακόμα παρά πέρα! Keep on going Λυκάνθρωπε!

Ηλιας
kolotoympas

Ανώνυμος είπε...

Φχαριστωωω μπροοοοοοοο

Λυκος

Ανώνυμος είπε...

μεγαλε, πες εκει σε ολο το επιτελειο οτι το...500 το θελουμε μεγαλο και περιεκτικο σαν τηλεφωνικο καταλογο, ελαφρυ οσο δυο φυλλα carbon, πολυτελες σαν τα ιλουστρασιον line up της lexus, πιπερατο σαν το ημερολογιο της pirelli, με δερματινο σκληρο εξωφυλλο σαν της βιβλου, σε θηκη απο φουρνιστη οξια οπως εκεινης που φυλαει την καρδια του ο david jones στους πειρατες της καραιβικης, με ενθετο 500 σελιδων με τιτλο "τα κουρελια τραγουδανε ακομη" με φωτογραφια το εξωφυλλο και αναλυτικα το περιεχομενο ολων των προηγουμενων τευχων (ενα σε καθε σελιδα), με δωρο μια σοκολατα αμυγδαλου ΙΟΝ 200γρ. αντι τουρτας γενεθλιων...ΑΚΥΡΟΝ(αυτο θα το ζητησουμε στην επετειο των 30 χρονων),δωρο λοιπον ενα blue ray dvd που θα περιεχει αυτουσιο το περιεχομενο, ολα τα αρθρα,τεστ κλπ των 499 προηγουμενων αλλα και των ετησιων και ειδικων τευχων! κουραστηκα να κανω στην ακρη πανω απο 500 τευχη για να βρω κατι στο πρωτο για να μην αναφερω τις μετακομισεις σε καθε μεταθεση 25 χρονια τωρα...κι επειδη απ'ο,τι φαινεται η κυκλοφορια του θα συμπιπτει με την...πτωχευση της χωρας, η τιμη του να μην υπερβαινει το ενα εκατομμυριο δραχμες!!! προαιρετικα η παραδοση, ακομα κι εκτος αττικης να γινει "πορτα πορτα" στο σπιτι απο μωρα finalist στο διαγωνισμο "the monster girl of the year 2012" κι ας αργησει δυο τρεις μερουλες. ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ?