disable copy

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Superbikes...

Διαβάζω στο ΜΟΤΟ τον συμπολεμιστή Πατεράκη για την κουκλάρα Agusta F4....

''Μας έχει φάει αυτή η παγκοσμιοποίηση και η ισοπέδωση των πάντων, που για να χαρακτηρίζεται κάτι καλό πρέπει να είναι εύκολο και προσιτό για τον καθένα...''

Φυσικά δεν αναφέρεται στην ιταλίδα.... Παλιότερα θυμάμαι και τον έταιρο συμπολεμιστή Μέντη να δίνει ατάκα του στυλ 'αν δεν τα κάνεις και λίγο πάνω σου δεν είναι superbike...''

Τροφή για σκέψη...

3 σχόλια:

Honda είπε...

φίλε μου εδώ πιστεύω ότι κάνεις ενα μικρό λαθάκι !!
το ότι κάτι δεν μπορούνε να το αγοράσουν όλοι ( π.χ λόγο κόστους )δεν παέι να πει ότι δεν είναι και καλό , αντίθετα μάλιστα τις περισότερες φορές είναι το ανάποδο.

Unknown είπε...

Και ένα αυθεντικό κατάνα φίλε Λύκο ειναι πανάκριβο φυσικά και ειναι καλό σαν σπαθί αλλα ελάχιστοι μπορούν να το χειριστούν χωρείς να χάσουν κανένα δάχτυλο στην καλύτερη περίπτωση .

Και ο καλύτερος πιλότος χωρίς τα βοηθήματα δεν θα μπορούσε να πετάξει ένα F16 , αρα τα ηλεκτρονικά και τα βοηθήματα απο κάποιο όριο και μετα χρειάζονται για να τιθασεύσεις τέτοιες ακραίες κατασκευές , όπως τα σημερινά μαχητικά και οι σούπερ σπορ μοτοσυκλέτες .

Τα πρώτα δεν εχουν λόγω να κυκλοφορούν στους δρόμους , όπως πιστεύω και τα δεύτερα .

Νομίζω οι συμπολεμιστές σου ειναι κοματι μικροί να κρίνουν την πρόοδο .
Ο πατεράκης την σύγκρινε με την BMW που μπροστά της ειναι μεν αρνάκι με τα ηλεκτρονικά και στην πράξη την πατάει στην πίστα εξαιτίας αυτών ας έχει κατώτερο υποτίθεται πλαίσιο και πιο δεύτερες αναρτήσεις .

Αυτή που επιτρέπει απο δολοφονική εμπειρία σε ορισμένα SS το απότομο άγγιγμα του γκαζιού να γίνεται ένα υπερβολικό μεν αλλα προσιτό σε όλους πράγμα .

Μια σούπερ σπορτ οσο πιο εύκολη ειναι , τόσο το καλύτερο είδη ειναι φοβερά επικίνδυνη όπως όλα τα γρηγορα πράγματα σε αυτο τον κόσμο , δεν νομίζω οτι επειδή η agusta και μερικά ακομα καβαλημένα καλάμια βγάζουν κάτι απρόσιτο στον μέσο αναβατή πρέπει να το κάνουμε και μόδα .
Μην ξεχνάς το περιβάλλον που δημιουργήθηκαν τα σούπερ σπορ η πίστα δηλαδή , ουδεμία σχέση έχει απο τους δρόμους που κυκλοφορούμε εμείς .

Άποψη τους βέβαια αλλα διαφωνώ και με τους δύο .

Ανώνυμος είπε...

γενικα παντως τα agusta einai ηρεμα μηχανακια....δεν ειναι και
honda να σε τρομαξει........