disable copy

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Γιατι ρε κιαρατα;



Γιατι ρε ατάλαντη σβουνιά συφιλιασμένου γαιδάρου;

Γιατι ρε πατημενη βερβελίθρα λεσβίας κατσίκας;

Τι σου κανε το κομματι και τα πιάνετε όλοι οι καραγκιοζομπητάδες και τα ξεφτιλίζετε; Πες το ρε φιλε, δε μου ρχεται τιποτα!!!  Με πιεζει η δισκογραφικη! Κατι! Γιατι το γαμας ετσι; Και να πω οτι κανεις και διασκευη; Παπάρια μάντολες! Ενα μπητακι ουδετερο κι απο πανω το κομματι, και στη θεση των lyrics θα μπορουσε να ναι 100 διαφορετικα κομματια γιατι ουτως ή αλλως δε δένει.

Σου τελειωσανε αγορι μου τα ετοιμα remix απ τον τετραπυρηνο; Δε βρηκες να κατεβασεις αλλα drum 'n' bass χτυπητηρια απ το ιντερνετ; Πατησες το random generation και σου εβγαλε αυτο ο μικτης; Πατησες κατα λαθος το κοντρολ του ps3 βγαίνοντας απ' την τουαλετα που εισαι κλειδωμενος ολη μερα και σου εβγαλε αυτο;

Και τι σου φταιω ρε καραγκιοζη; Το ξερεις οτι ητανε Iούνιος και ειμαστε στην ταξη τελευταια μερα του σχολειου, και γραφαμε εξετασεις... και βαζει ενας τυπος απεναντι απ το σχολειο, ΤΣΙΤΑ, ΤΣΙΤΑ, με ανοιχτα παραθυρα talking heads... κι εκει που γραφω μαθηματικα ακουω 'I can't seem to face up to the facts, I'm tense and nervous and i can't relax, i can't sleep cause my bed's on fire, don't touch me i'm a real live wire' και σε μιση ωρα ηξερες οτι τελειωνεις και ξεκιναει καλοκαιρι και το XLακι ειναι παρκαρισμενο απεξω και περιμενει;



Και μου παιρνεις αυτο το κομματι ρε κρετινε για να το κανεις χορευτικο για ξεκωλα; Το youtube ξερει να κανει copyright claims για οσους ανεβαζουν οτι να ναι, εσενα ρε καραγκιοζη δε βρεθηκε ΕΝΑΣ να σε σταματησει, εγκληματια των αναμνησεων μου, αχρηστοατάλαντε κερατα;

Αντε γιατι φορτωνω με αυτους τους 'τιποτα'!

ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κατηφόρα ξεκίνησε από τότε που ήρθαν στη μόδα "nouvelle vague" lifestyle διασκευές σαν αυτή εδώ http://www.youtube.com/watch?v=HP0-wMUxW1o για καφετέριες χιψτερικής μικροαστικής χλίδας.

Δε λέω, σίγουρα θα ήθελα να εκτιμούν περισσότεροι αυτές τις μουσικές, αλλά προτιμώ να είμαστε 5-10 άτομα παρά να γίνονται τέτοιες μόδες που εκφυλίζουν αυτά που αγαπάω.

Ν.

gsatelite είπε...

Ti μαλακια ειναι αυτη;τζαζε περασματα με μπιτακι σε all time clasic κομματι;ποτε γεννηθηκε ο βιαστης;

ΛΥΚΟΣ είπε...

Μα πες μου!!!!!!!!! Τζαζμπητ-κραπ!

mpf είπε...

Πράγματι Λύκε, παντελώς άσχετοι τύποι καταστρέφουν κλασικά κομμάτια… Φαντάσου ότι δεν έβαλε ούτε ένα κλαρίνο!!! Ούτε ένα ΝΤΟΥμπερλέκι!!! Τίποτα!!! Αυτός δεν ήταν απλά άσχετος, ήταν ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κιεγώ μαζί σου είμαι...ούτε ένα ούτι, ούτε έναν τζουρά? Απαράδεκτος...

Βασίλης.

Υ.Γ. Να μαζευτείτε οι αρχαιολάγνοι να κάνετε ένα σύλλογο ρε...

VSaico είπε...

Όταν παίρνεις ένα κλασσικό κομμάτι και το κάνεις remix ή επανεκτέλεση να το κάνεις καλύτερο απο τον original καλιτέχνη είναι λίγο δύσκολο (έως ακατόρθωτο)... Οπότε αυτό που θα βγεί ως τελικό προιόν θα έχει σίγουρα αλλοιωμένο χαρακτήρα... πχ... δε μπορείς να πάρεις to "So what" του Miles Davis και να το κάνεις Timbaland...Μπορείς όμως να το κάνεις Ronny Jordan !!! Με ποιάνεις?