disable copy

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τwo Side Story




Το χω ερωτευτει. Εχω κανει 10 ποστ και θα κανω αλλα 400. Αυτο το μηχανακι το χω ερωτευτει. Σε οτι αλλο και ν ανεβω ειναι απλα λιγο.

Και εξηγουμαι.

Επαρχιακος, νταλα μεσημερι. Ηλιος. Σε ΚΣ στην Εθνικη βγαζει 85 βαθμους θερμοκρασια μερα, με ταχυτητα 140-150 σταθερα. Επαρχιακο λογικα παραπανω. Στενο και ψιλογλιστερο σε σημεια. Λεω θα βαλω μια τεταρτη, δεν φρεναρω, δεν κατεβαζω, με το γκαζι μονο.

Τρεις το μεσημερι, θερμοκρασια 80. Σταθερη, να μην ανεβαινει. Γουργουριζε. Κυρια. Να ψιθυριζει να μην κανει κιχ. Ποδηλατο - και μονο οσοι το χουν οδηγησει ξερουν τι λεω.

Στο μεταξυ απο ωρα εχουν ψιλοανέβει οι στροφές, έχει αρχίσει και κάνει εκείνο το υπέρτατο φτιάξιμο, το γρύλισμα σαν του σκυλιού που ακούγεται κάπου στις 4,000. Εχετε ακουσει σκυλι που κανει το κοιμισμενο αλλα μολις πας κοντα σηκωνει το αυτι και κανει εκεινο το χαμηλο, το μπασο... Ε αυτο. Με φτιαχνει οσο δεν παιρνει. Ουτε ταχυτητα κατω. Γιατι να κατεβασεις. Μια στο γκαζι, κολλαει κατω το λάστιχο και τα χέρια σου τεντώνονται

ΠΑΡΤΑ

Αυτο. Το ΠΑΡΤΑ.

Σε κανενα αλλο μηχανακι δεν εχω ευχαριστηθει αυτο το ΠΑΡΤΑ οσο στο 1300. Δε μιλαμε για να μαζεψει χλμ. Αλλα το κανουν πιο γρηγορα. Δε μιλαμε για να μη χασεις εκκινηση. Αλλα ξεκινανε πιο γρηγορα.

Μιλαμε για να λυσσαξει, να κουναει κωλο δεξια αριστερα, να φτυνει αλογα που δεν πατανε κατω, να κολλαει τη βελονα στον κοφτη με το καλημερα, να μη χωραει στο δρομο, κι ο σκυλος δε γρυλιζει, εχει σηκωθει και ξεσκίζεται στο ουρλιαχτο. Και προστασια καμια, εχω συνηθισει μεχρι τα 140 πλεον δεν νιωθω αερα καν, ορθιος, στα 160 αρχιζεις και την ακους, απο κει και μετα το παιρνεις ολο μεσ' στη μαπα.

Και μετα... ρολάρεις... Αφου ξελυσσάξεις το κατεβάζεις στις 4,000 στροφες. Με πεμπτη. 100-120 χλμ. Ρελαντι. Με το ενα χερι, τι να ανεβασεις τι να κατεβασεις. Βολτα στην πολη μεσα που χει αρχισει να νυχτωνει. Με πεμπτη. Με οτι να ναι. Και ξερεις οτι με το που θα του χωσεις, τα φωτα θα περασουνε πλαι σου με warp.

Το πρωι το παιρνω παω στη δουλεια μου, κανονικα στην πολη. Ηθελα ενα μηχανακι οχι μονο να κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ - δε μ' αρεσουν οι παρφουμαρισμενες κοκότες που εχουν κωλο μονο για την πιστα - αλλα και ν ακολουθει την λοξη μου ιδιοσυγκρασια. Τωρα νορμαλ. Τωρα τα παιρνει ολα ο διαολος.  Δε γίνεται να γρυλίζει μόνο, πρέπει και να δαγκώνει. Δυνατά και όποτε. Τωρα παλι νορμαλ, μεχρι την επομενη...

Και να τα κανει ολα χωρις να κανει κιχ. Χωρις να ζηταει, χωρις, χωρις....

Πριν το παρω σκεφτομουνα οτι το χω μεγαλοποιησει στα ματια μου, οτι δε γινεται να ναι τοσο καλο. Μετα απο τοσα χρονια συμβιωσης, ξερω. Ειναι ακόμα καλύτερο.

Κλέψτε ένα για test-ride.

Δε μιλαμε για αγάπες. Μιλάμε για βίτσια.

Ain't talkin' about love. Eddie Van Halen.


14 σχόλια:

Κωστακης Χρηστος είπε...

Ρε συ.. Ετσι οπως τα λες θα με κανεις να την ερωτευτω και εγω!!!
Και δεν εχω χωρο στο γκαραζ μου,τον φυλαω για μενα,μια και συντομα με βλεπω για εκει!!

Κωστακης Χρηστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΛΥΚΟΣ είπε...

Xρηστο... οποτε θες ελα να σου δωσω το κλειδι!!! Με κλειστα ματια φιλε, οτι γουσταρεις!

Χ είπε...

Αν ενθουσιάζομαι με το "ΠΑΡΤΑ" του Fazer (βλέπε λήμμα "ΒΖΟΥΙΑΑΑΑΑΑΑ" του Μετανιωμένου Ντουκατίστα), φαντάζομαι πως θα ναι το CB...

Απόλαυση !

ΛΥΚΟΣ είπε...

Εμ... στο ειχα δωσει τοτε... αλλα...

Δεν πειραζει στην επομενη ;)

Ανώνυμος είπε...

Κι όπως λέμε στο χωριό μου "έχει κι ο Γιάννης καϊκι"...


Βασίλης

Κωστακης Χρηστος είπε...

Λαζαρε, μην με βαζεις σε πειρασμο ...

Ανώνυμος είπε...

Α ναι; Οπως δε με βαζεις εσυ ας πουμε.....;

Λυκος

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα απο ομιχλώδη Μελβούρνη!! Ρε φιλε καθε περιγραφη για τον Οβελιξ κολλαει γαντι στη Bandintdara mou..με 120 αλογακια μετρημενα στο Diablo & 217 κιλα στην πλαστιγγα..Κωστας Fazer..& Bandit

Ανώνυμος είπε...

πριν το παρω αλλαζα μηχανη καθε 3 χρονια το εχω 7 χρονια και δεν περναει καν απο το μυαλο μου για αλλαγη

Ανώνυμος είπε...

ζαχαροπλαστης

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας συντροφοι - Banditman και Ζαχαροπλάστη, μη χανεστε ;)

Λυκος

Viking είπε...

δύναμη, κι εσύ και το CB, τα (ξανα)λέμε

tsalis2 είπε...

πες για το ναυλον,πες για το ναυλον....