disable copy

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ti υπέροχος κόσμος μπαμπά

Εχθές είδα μια δημοσίευση στον τοίχο μου από το bikerspirit, ιντερνετικό περιοδικό. Αφορούσε μια μοτοσυκλέτα που βρέθηκε στο δάσος θαμμένη και ήταν πραγματικά γαμάτο. Δεν είδα πηγή - πιθανόν να είχε, εγώ δεν την είδα - και έψαξα την πρωτότυπη δημοσίευση.

Έχω συνηθίσει στο ίντερνετ να μην βάζει κάποιος πηγές οπότε... τίποτα ασυνήθιστο. Πόσταρα κάτω από το ελληνικό και την αγγλική πηγή μια και είχε πολύ περισσότερα λινκς με παρόμοιες ιστορίες. Το ποστ μου σβήστηκε (;) και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος ο οποίος μπαίνει χωρίς κανένα edit. Τα συμπεράσματα δικά σας.


7 σχόλια:

Ωασσιλις είπε...

ωραίος ο φιλαράκΑΣ..

georgeGreece είπε...

Τι ασχολείσαι χαλάς την ζαχαρένια σου τζάμπα..

Nick S είπε...

Μηπως είναι αυτός (http://www.gfiotakis.gr); Αν πας στο ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ στο σάιτ του, αναφέρει το bike spirit. Αν όντως είναι αυτός, είναι 48 χρονών!!!! Δηλαδή, ΕΛΕΟΣ!!!!!! Οι άνθρωποι δεν έχουν πραγματικά κάτι σοβαρό να ασχοληθούν και πιάνονται από το κουνούπι για ν'αρχίσουν "διάλογο". Αν λοιπον όντως είναι αυτός, είναι πιο ανώριμος από τον 7χρονο γιο του κολλητού μου.

deleted.gr είπε...

και λίγα σου είπε, παλιοχοντάκια ρετρολάγνε!

ΛΥΚΟΣ είπε...

@Rygar

Yep. That's the dude.

soter3gm είπε...

Καλά ο εν λόγο είναι γνωστός μπαρουφολόγος ,από την αρχή δεν έπρεπε να ασχοληθείς καθόλου γιατί τώρα θα στα κάνει εξακύλινδρα.

Ανώνυμος είπε...

Καί Ρε, ΚΑΙ Φιλαράκο...?

Knoxville.