disable copy

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

MRCG - Zombie Apocalypse Response Team

Είναι φανερό ότι δεν μπορούμε πλέον να εθελοτυφλούμε. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε σαν ομάδα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Τι θα κάνεις όταν ένα zombie με σκούτερ σταθεί δίπλα σου στο φανάρι; Θα τρέξεις να κρυφτείς ή θα παλέψεις;
Μετά τις τελευταίες επιθέσεις η ανάγκη αντίστασης είναι επιτακτική. Περάσαμε από τα γεγονότα της μαζικής επίθεσης στο Κιάτο που η κυβέρνηση ακόμα καλύπτει στα περιστατικά της Χαλκίδας και της Λάρισας. Πρέπει να δράσουμε και πρέπει να δράσουμε τώρα. Τα ζόμπι δεν θα περιμένουν εμάς.

Θα ενημερωθείτε εν καιρό. Θα υπάρξουν ρητές οδηγίες, εκπαίδευση για τους συμμετέχοντες, αναλυτικές μετατροπές προετοιμασίας της μοτοσυκλέτας, και κέντρα συγκέντρωσης. Θα δημιουργηθούν θύλακες σε όλη τη χώρα με καλά εκπαιδευμένες ομάδες guerrilla που θα χτυπάνε άμεσα και αποτελεσματικά.

Η φυγή δεν είναι πλέον επιλογή.

Έχω ήδη αρχίσει την προετοιμασία του KLR και βρίσκομαι σε συνεννόηση με ομάδες του εξωτερικού για τη δημιουργία δικτύου.





Παρακαλώ όσους κάνουν αίτημα ένταξης στην Ομάδα να έχουν διαβάσει απαραίτητα το παρακάτω:


Θα προτιμηθούν άτομα με γνώσεις επιβίωσης, διασώστες, καθώς και άτομα με ιατρικές γνώσεις ή στρατιωτική εκπαίδευση.

Θα ακολουθήσει αίτηση ένταξης καθώς και λεπτομέρειες οι οποίες για ευνόητους λόγους θα διαμοιραστούν μόνο στα μέλη καθώς και διακριτικό σήμα της Ομάδας.

Ερχόμαστε.

1 σχόλιο:

Ωασσιλις είπε...

Μπορώ να αναλάβω την διασφάλιση επάρκειας καυσίμων. Αξιόπιστα.