disable copy

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

I don't want to live on this planet anymore

G O O M E N A

Πρώτα πατάτε το λινκ από πάνω. Εκεί, το G O O M E N A, ντε. Διαβάζετε λιγο. Ξεσκονίζετε και τ' αγγλικά σας.

Σκέφτηκα να το σχολιάσω. Μετά το σκέφτηκα καλύτερα και λέω κάτσε να μεταφράσω επιλεκτικά μερικά κομμάτια για όσους δεν έμαθαν ποτέ Αγγλικά γιατί παίζανε το πουλάκι τους την ώρα της Γραμματικής.

Every date has a cost of money - for bus fare, cab fare, information - and a cost in time that again means money spent. So an unsuccessful date = lost money from your side.

Κάθε ραντεβού κοστίζει χρήματα - από τον κορσέ, το πλύσιμο της βράκας, το ελεωφορείο -  και κόστος σε χρόνο μέχρι να ξυρίσεις τον Αμαζόνιο. Έτσι ένα ανεπιτυχές ραντεβου σου τρώει τα λεφτά σου!

 So, if the date takes place in your city a  sum of €10 to €80 should be enough, but if you have to travel by airplane to meet someone you should receive more money.  

Αν το ραντεβου είναι στην πόλη τότε θα πρέπει να καλυφθεί το κόστους του γαιδάρου που θα σε κατεβάσει από την Άνω Τραχανομαγούλα μέχρι την Πόλη. Εαν χρειάζεται να σε πάει κι ο Θανάσης που έχει τα ταξά το κόστος ανεβαίνει, κι αν σταματήσετε και για πατσά κι ένα στα γρήγορα το κόστος ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.

That way you would increase the chances of finding your perfect match; someone with whom you could spend a happy life together!

 Αν τα κάνεις αυτά, δηλαδή ζητήσεις να σου πληρώσει το λεωφορείο, τους πάτους για τα παπούτσα, το γύρο, το να νοικιάσετε το Ράμπο Τα Πρώτα Άντερα που το θελει ο αδερφος σου, και τη χαλάουα που χαλάουασες αυξάνεις τις πιθανοτητες σου να βρεις έναν τύπο δεκτικο στην παντόφλα και να περάσεις μια υπεροχη ζωη.


--

Τι καθομαι και γραφω αναρωθιέμαι και δεν γραφω σε κανενα τετοιο σαιτ / περιοδικο / λαδόκολλα. Σκεφτομαι Μοτοπολιταν 3, καιρο εχω να γραψω κανα τετοιο! 






4 σχόλια:

Χ είπε...

Ξεκίνα στήλη αλληλογραφίας για κεραυνοβολημένους αναγνώστες...

Υ.Γ : Φαντάσου να μη σου κάτσει το ραντεβού και γυρίζοντας σπίτι να δεις ότι δακρύζει λάδια η καινούρια φλάντζα που αλλαξες πριν μια βδομάδα... (Δε φωτογραφίζω κατόχους Ιταλικών, case study είναι... Χα χα)

Ανώνυμος είπε...

Τωρα αν ειμουν κανενα γουρουνι νταλικιερης θα μπορουσα να το παραξηγησω, αν μια γκομενα μετα απο ραντεβου μου ζηταγε λεφτα, αλλα τελος παντον.....

Νοξ

Ανώνυμος είπε...

@Noξ

Ε εισαι ρε.... Μα κοιτα τωρα τι πηγε και σκεφτηκε ο αθρωπας... Πω πω...

Λυκος

Ανώνυμος είπε...

Νταξ, πλάκα φαίνεται να έχει. Ευτυχώς υπάρχει και στα Ελληνικά η σελίδα δηλαδή.

Βασικά νομίζω απλά κόβει τον μεσάζοντα, πολλοί όταν βγαίνουν ραντεβού ακολουθούν ακριβώς την ίδια τακτική (άσχετα αν είναι σωστό ή όχι.)