disable copy

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Αutobots

Eχθες πηγα σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων ηλεκτρονικων / καμπιούτερς / αναλώσιμων.  Ειναι γνωστο οτι καιρο τωρα οτι η εισβολη των εξωγηινων εχει ξεκινησει απο κει και οι πωλητες αντικαθιστανται σταδιακά με droids. Ειναι ενα πανεξυπνο πλανο των Vogons που αντι να μας ψεκαζουν με αηδιες δημιουργησαν ενα φιλοδοξο μαρκετινγκ πλαν με σκοπο να κυριευσουν τον κοσμο. Στην αρχη αλλαζαν εναν υπαλληλο εδω, εναν εκει, ξεκινωντας απο το Αιγαλεω, μετά την Λάρισα και σιγα σιγα εφτασαν στο 99% που ειναι σημερα. Ο τελευταιος ανθρωπος υπαλληλος που εχει μεινει ειναι ταμπουρωμενος στις αποθηκες πισω απο κουτες Α4 με μια καραμπινα.

Πηγα να αγορασω ενα ευτελες καλωδιο δικτυου. Συνηθως οτι καλωδιο θελω εχει δυο μήκη. 12 πόντους ή 144 μέτρα. Φυσικα υπαρχουν και ενδιάμεσα αλλά δεν τα έχουν. Επισης βγαινει σε δυο ποιότητες. Το φτηνό, που κάνει 1,43 ευρώ και έχει έλλειψη και το θωρακισμενο καλωδιο που λειτουργει και υποβρυχια και εχει κεβλαρ απεξω και ειναι στα 612 ευρώ και δεν εχει καθολου ελλειψη γιατι ποιος μαλακας θα το παρει. Εγω.

Πλησιασα με διστακτικα βηματα στο ταμειο. Με το που με επιασε στο ρανταρ εκανε aggro κατευθειαν. 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ******. ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ'.

Γυρισα απελπισμενος σ' ενα συνταξιουχο πισω. 'Θετε να περασετε εσεις;' 'Οχι οχι! Εγω ηρθα να μου φτιαξουνε το κινητο!' 'Δεν πειραζει περαστε.' 'ΔΕ ΘΕΛΩ. Θα μου ξαναδωσει μελομακαρονο και καταλογο, απο δω τα βλεπω!' 'Ε φατε το' 'Εχω ζαχαρο'

'ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ;'

Ο γερος με εσπρωξε μπροστα με ολη τη δυναμη που του εδινε η απελπισια του. Πισω απ' το droid ειχε αφισσες που ελεγαν οτι το 2012 σερβιραν 5 τρισεκατομμυρια κουπες καφε και κερασαν 17 τονους μπισκοτα, οι 12 τονοι μαλλον σε ατομα που δεν τα ηθελαν.

'ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΤΙΜ-'

'Ε... απόδ-'

'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΕΜΑΣ. '

'Ναι, ε... να φυγω τωρα που πλήρωσα; Μου δίν-'

'ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ'

'Δε θελω'

'ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ'

'Δεν το θελω. Το παιρνω στα γοφά.'

'ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ'

Μα τον Τουτάτη, είχε μπει σε loop. Προσπάθησα να την κανω reset, δεν εβρισκα που ειχε το τροφοδοτικο. Μια φαεινη ιδεα με εσωσε τελευταια στιγμη.

'ΚΑΤΑΛΟΓΟ! Δώστε μου κατάλογο!'

'ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΤΟΥ ΚΟΝΤΙΝΙΟΥ ΙΝ ΣΟΥΑΧΙΛΙ ΠΛΗΖ ΠΡΕΣ ΟΥΑΝ'

Αρπαξα την τσαντα κι εφυγα ενω πισω μου σφυριζαν μελομακάρονα σα σούρικεν

Ειδα τον συνταξιουχο να τον κρατανε δυο αλλα ηταν πλεον αργα για αυτον. Ηδη τον ταιζαν το πρωτο μπισκοτο ενω ειχε 5 καταλογους στη μασχαλη.

'ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ' μου φωναξε. 'ΦΥΓΕ ΕΣΥ, ΠΕΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΩ'

14 μετρα απ το καλωδιο που αγορασα ειναι ακομα μεσα στο μαγαζι. Αν το ακολουθησουν θα με βρουν. Γραφω απο κινητο και κρυβομαι. Καλημερα.






6 σχόλια:

Ωασσιλις είπε...

Από τα καλύτερά σου! Ντρέπομαι που το λέω..

Μιχαήλ Γεωμέτρης είπε...

Πραγματικό περιστατικό:

Πάει ο κύριος Παπαδόπουλος, να παραλάβει το μακμίνι που είχε παραγγείλει, το λέει στην κοπέλα, και η κοπέλα του απαντάει, ''καθίστε και μόλις το ανεβάσουμε από την αποθήκη θα σας φωνάξουμε''.

Κάθεται ο κύριος, έρχεται η παραγγελία του, μπερδεύει τα fields όνομα'' ''προιόν'' στον εγκέφαλό της η κοπέλα, και φωνάζει ''ο κύριος μακμίνης! , ο κύριος μακμίνης!''

Χμμμμ επιβεβαιώνεται η θεωρία του Λύκου μάλλον...

Ανώνυμος είπε...

Λυκο για το 2013 πρέπει να γράψεις ένα εγχειρίδιο για τηλεφωνικές κλήσεις απο εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Εχω ακούσει οτι αυτοί που σε παίρνουν τηλέφωνο, αμα τους μπερδέψεις αρκετά τους πιάνει κάτι σαν την νόσος tourette. Αυτό σε συνδιασμό με την καταγραφή κλήσεων μπορεί καινα έχει γέλιο.

Knoxville.

Ανώνυμος είπε...

@Knoxville

http://stoma-tou-lykou.blogspot.gr/2011/12/cafrofon.html

Λυκος

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό και το καφροφόν, άλλα λέω το άλλο, που σε παίρνουν απο αριθμό κινητού για να ψαρώσεις και να απαντήσεις.

"Ναι γιά σας λέγομαι κουρκουμάς-κουτρουμπέσης και σας τηλεφωνώ απο την τάδε για μια προσφορά στην οποία δεν θα μπορέσετε να πείτε οχι. (Με χαμογελο-υφάκι πάντα)

Ο τελευταίος που πήρε το έκλεισε όταν του ζήτησα να μου υπογράψει χαρτί ότι θα πάρω δωρεάν ενα iPhone 5s για να πάω στην εταιρία του.

"Μα δεν υπάρχει 5s..."

"Ε ναι ρε φίλε, για αυτό σου λέω να μου υπογράψεις χαρτί...για όταν θα βγεί..."

Νοξ.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα

Σωστοοος

Λυκος