Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Δυο μέρες μ' ένα λύκο

Πριν από αρκετό καιρό είχα παραγγείλει προμήθειες για pinstripe και τις είχα αφήσει στο ράφι.


Που χρόνος; Προχθές αποφάσισα να πέσω με τα μούτρα μια και το ντεποζιτάκι του CL είχε τελειώσει. Έκανα ένα πρόχειρο σκίτσο πάνω στο ντεπόζιτο με stabilo μολυβάκι.


Επειδή δε μ' άρεσε πολύ ο κλασσικός λύκος, αποφάσισα να τον 'καθαρίσω' και να τον κάνω ροκαμπιλά.Στο πρώτο βάψιμο με πινελάκι xcalibur και χρώμα ivory της one-shot άλλαξα αρκετές λεπτομέρειες, ανάλογα το τι μου πήγαινε.


Kαλός αλλά flat. Χρώμα κόκκινο σε γλώσσα, μάτια, μύτη. Fire red one shot.


Μαύρα όπου μου πήγαινε, house of kolor χρώμα.


Και σήμερα πλάκωμα. Πορτοκαλί, λευκά, τονισμοί με μαύρα, όλα με το xcalibur πινελάκι που για κάποιο λόγο τα χει φτύσει.


Αλλαγή στα πρόχειρα γράμματα που είχα γράψει από κάτω, λίγο καθάρισμα και αρκετά για τώρα. Φαίνεται απλό αλλά έχει αρκετή δουλειά.

Του βάζω πάνω αριστερά και το #1 μια και ειναι η πρώτη 'κανονική' προσπάθεια για pinstripe.


Αργότερα περισσότερες λεπτομέρειες σε γράμματα κι ότι έχω ξεχάσει. Αν θέλει κάποιος κάτι πιο αναλυτικό για εργαλεία κτλ, ρωτήστε - αν κι εγώ άσχετος είμαι αλλά τουλάχιστον ότι έκανα εδώ μ' έμαθε μερικά κόλπα.

Κανένας δωρητής ντεπόζιτου;

Εdit - και η τελικη ΕΛΠΙΖΩ μορφη...

6 σχόλια:

Ωασσιλις είπε...

Μπράβο, έχεις χέρι!
Τεκνικαλυ σπικινγκ έχω τα εξής σχόλια:
Όπου μπεζ βάλε κίτρινο και όπου πορτοκαλί μπεζ, εκτός από μύτη και μάτια που είναι μαύρα. Επίσης τα μάτια είναι αντεστραμμένα, το σκούρο χρώμα πάει στην κόρη και το ανοικτό στο "ασπράδι". Στα μαλλιά μερικές ασημί ή άσπρες ανταύγειες "λάμψη" θα δώσουν όγκο, όπως έχεις κάνει στα δόντια π.χ.
Και μια ιδέα: Ο λύκος γιατί να είναι ακόμα 20 χρονώ; Εμείς δεν μεγαλώσαμε; ;-)

ΛΥΚΟΣ είπε...

Παπαρα μ εβαλες και το ξαναφτιαχνω και το χειροτερο ειναι οτι εχεις δικιο. Αλλαζω μερικα τουλαστιχον - ματια, μαλλια - και τον 'λυκο κι αν εγερασε' τον κραταω μπαλαντερ γι αργοτερα...

Ωασσιλις είπε...

Όσον αφορά στο σκίτσο, όχι το pinstripe, γιατί δεν κάνεις δοκίμια σε χαρτί με απλές φθηνές ξυλομπογιές μέχρι να καταλήξεις;

Ωασσιλις είπε...

Αμάν τώρα το είδα! ! Τα δόντια είναι ανάποδα! Η δεξιά πλευρά έχει κλίση προς τα εμπρός (λάθος) και η αριστερή προς τα πίσω!

ΛΥΚΟΣ είπε...

Δε σου ξαναμιλαω.

Ετσι ειναι πιο γκαγκαν παντως, και στα σκιτσα ετσι πανε τα δοντια ;)

Οσο για τα δοκιμια σε χαρτι εχεις δικιο, αλλα αυτο το ξεκινησα για τελειως προχειρο!!!

Ωασσιλις είπε...

Ο μόνος λόγος για τον οποίο προτείνω το δοκίμιο είναι η οικονομία των -πολύτιμων- υλικών. Ενδεχομένως και η κούραση του καλλιτέχνη.

(Τα φρύδια ασορτί με τα μαλλιά ε..)