disable copy

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Έχω Ducati πάμε μια βόλτα;


Συνελλήφθη εχτές τα ξημερώματα από την αστυνομία ο Χ.Τ. 27 ετών με την κατηγορία εξαπάτησης, παραπλάνησης και σε μερικές περιπτώσεις αποπλάνησης άτυχων κοριτσιών. Ο επιτήδειος αυτός κύριος εκμεταλλευόταν την ομοιότητα των μοτοσυκλετών της δημοφιλούς κατηγορίας on-ωχ προκειμένου να προσελκύει τα θύματα του. Κάτοχος V-Strom ο Χ.Τ. αντικαθιστούσε τα σήματα με αυτά της BMW ή της Ducati έχοντας κάνει έρευνα για το τι αρέσει στο θύμα του.

Μίλησε στη ρεπόρτερ μας Νίκη Μπούκα: ''Με το V-Strom δεν έβλεπα προκοπή. Καλό και χρυσό αλλά θέλανε αυτό το exotica, την ιταλίλα, άντε έστω το Γερμανό τους. Είχα φτάσει σε απόγνωση, μέχρι και χρυσές ζάντες είχα σκεφτεί. Μου είχαν μείνει όμως κάτι σήματα Ντουκάτι από ένα Monster που διαλύθηκε και κάτι σήματα BMW από ένα που του είχε σπάσει το ψαλίδι γιατί πάτησε λάσπες. Τα έβαλα πάνω κι αμέσως άρχισαν να με προσέχουν. Άρχισα να παίζω επικίνδυνα χωρίς να το καταλάβω. Έβαζα το σήμα της BMW απ' τη μια και της Ducati απ' την άλλη και πάρκαρα το V-Strom ανάλογα.''

Ένα από τα πολλά θύματα του, η Μαρία Κ. βρήκε το θάρρος και μίλησε στην κάμερα.

'Έζησα έναν εφιάλτη. Τον είχα δει, δεν ήταν ιδιαίτερα ελκυστικός, αλλά... ξέρετε πως είναι... για ένα νέο κορίτσι. Μας τραβάνε οι ζάντες κι εγώ δεν ήξερα πολλά από μηχανάκια. Με οδήγησε στο σπίτι του, και.. έγινε όταν έγινε. Όταν φεύγαμε έβρεχε, και το ένα σηματάκι που είχε βάλει έπεσε. Είδα το Suzuki από κάτω. Έφυγα κλαίγοντας, το είπα στους γονείς μου. Ο πατέρας μου γέρασε 10 χρόνια σε μια μέρα, βουβάθηκε. Η μάνα μου ψέλλιζε 'δηλαδή δεν έχει ιταλικό...;' Προσπαθούσαμε να συγκρατήσουμε κάποια ξαδέρφια μου μην τον σκοτώσουν.
Οι φίλες μου με απομάκρυναν, με χλεύαζαν. Η μόνη που έκανε πλέον παρέα μαζί μου ήταν η Ιωάννα Ν. που είχε γκόμενο με ΜΖ αλλά μύριζε λαδίλα. Είχα σκεφτεί μέχρι και την αυτοκτονία''.

Η αστυνομία πλέον φοβάται ότι το φαινόμενο πιθανόν να έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις ενώ γράμματα έχουν σταλεί πλέον σε όλες τις εταιρίες οι οποίες συζητούν το να αναγράφουν πλέον πάνω τη μάρκα με neon lights που θα φτιάχνονται σε ταμπελά, ενώ δεν αποκλείεται και κάθετη ταμπέλα στο πλάι.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώνεστε πάντα με συνέπεια και εγκυρότητα.

Πηγή: Reuters

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπααααχαχαχα φτουκατίστι κλαρινογαμπρός στη σέντρα

Perceptor είπε...

Ε, φτανει πια. Ολοι θελουν να αντιγραψουν τo GS! Επισης, ντε και καλα να πουλανε 1000-1200 κυβικα μηχανακια. Οχι κυριε, και με 600-700-800 μια χαρα εισαι. Ασταδιαλα....

Unknown είπε...

Έπρεπε να το είχε καταλάβει αμέσως από την βροχή. Αμα ήταν Ducati δεν θα δούλευε.....