disable copy

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Lie your @# off

Φίλος του πατέρα μου. 140 κιλά. Δεν είναι χοντρός, είναι κοντός. Για το βάρος του έπρεπε να ναι γύρω στο 4,80.

'Εγώ άμα ήμουνα νέος ήμουνα λάστιχο'.

Και τώρα είναι. 180/55. Σαμπρέλα.

''Έκανα κολύμβηση, ποδήλατο, βάρη'

Κολύμβηση θα ήταν όταν τον είδε η greenpeace στην παραλία και τον έσπρωξε στη θάλασσα. Ποδήλατο έκανε λογικά τη ζωή των αλλονών και βάρη σήκωνε τα έξτρα κιλά όπου και να πήγαινε.

Βέβαια δεν μπορείς να του πεις τίποτα γιατί αναφέρεται κάπου στο 1204 και στα ιστορικά κιτάπια της εποχής πουθενά δεν αναφέρεται - κακώς βέβαια - το ότι ο Ανέστης ήταν λάστιχο.

Απορώ λοιπόν με την ψυχοσύνθεση πολλών πως δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα αυτή τη λούμπα τώρα με την κρίση. Λέω να το δοκιμάσω για τεστ στον επόμενο άγνωστο που θα δω.

'Κρίση φίλε άστα. Βέβαια, όλους μας έχει επηρρεάσει. Και η Πόρσε και η Λάμπο κομμάτι ψωμί έφυγαν. Εντάξει η Λάμπο ήθελε και λάστιχα αλλά και πάλι. Πάει και το εξοχικό στην Ισπανία, πάνε όλα τι να σου λέω. Αλλά εντάξει λέω δεν είμαι ο μόνος. Θα μου πεις πρόλαβα και γύρισα τον κόσμο. Δυο φορές. Πρώτη θέση. Αλλα όσο να ναι σου μένει η πίκρα. Να το ξερα τουλάχιστον δεν θα είχα χαρίσει πριν την κρίση τα δυο τριώροφα για να μένουν οι άστεγοι. Δε βαριέσαι, χαράτσια θα πλήρωνα. Μπροστά κοιτάμε.'

Κι όσο προχωράει το πράμα τόσο και θα πιάνει. Σε 10 χρόνια από τώρα όταν αναφέρεσαι στην κρίση λες άνετα ότι 'είχα κερδίσει και το λαχείο αλλά δεν πήγα να τα πάρω γιατί δε βρήκα να παρκάρω'. Βάλτε τις δικές σας προσωπικές πινελιές και προχωρήστε χωρίς αναστολές. Η μεγάλη ζωή σας περιμένει.

Πάντως κι εγώ το μετάνιωσα που την πούλησα τη Λάμπο. Είχε βολικό πορτ μπαγκαζ.

3 σχόλια:

Ωασσιλις είπε...

Και πολύ καλά έκανες και το 'δωσες το χρέπι. Σπορ τρακτέρ φτιαγμένο απο καρβουνοκλωστίδια..

Ανώνυμος είπε...

Να το κάνεις άμεσα. Εγώ ήδη το εξασκώ σαν χόμπυ. Κάνοντας παρέα περίπου 16 ώρες την ημέρα με φορτηγατζίδες και ναυτικούς,ξεκίνισε πολύ λαϊτ. Οπως με τα ναρκωτικά.

Στην αρχή ανέβαινα ας πούμε μια ανηφόρα με 42 τόνους με δέκα χιλιόμετρα παραπάνω απο ότι στην πραγματικότητα. Μετά άρχισα καί είχα γκόμενες μέχρι και στην κασαμπλάνκα που φόρτωνα κατεψηγμένες γαρίδες, και τώρα έχω φτάσει σε σημείο να ανεβαίνω με επικαθήμενο στο φέρρυ με άλμα ενώ σηκώνει καταπέλτι. Εχει πολύ πίεση η δουλειά βλέπεις...συνέχεια στην τσίτα είμαστε.

Απο όταν ξεκίνισα αυτό το σπόρ, η γυναίκα μου λέει οτι το βράδυ πρίν κοιμηθώ, χαμογελάω.

Knoxville

ΛΥΚΟΣ είπε...

@Knoxville

Α να μπράβο ρε συ, απ' την Καζαμπλάνκα σε ξέρω!