disable copy

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Τhe Sting

Τρομερή ταινία. Ρέστα στο κόλπο του Νιούμαν και του Ρέντφορντ. Την πρώτη φορά που την είδα έπαθα πλάκα με το πόσο αριστοτεχνικά έστησαν το κόλπο τους τα γατόνια και μάδησαν το κορόιδο τον Ιρλανδό.


Λες και σ' εμένα να την έστηναν μπράβο θα τους έλεγα. Να χάσω από τέτοιους απατεώνες τιμή μου. Οι άνθρωποι είναι επιστήμονες, δεν είναι τίποτα κλεφτρόνια του σουπερμάρκετ με τον πελτέ στην τσέπη.

Παρόμοια αίσθηση είχα και στο Ocean's 11. Έλα ρε καλλιτέχνη, πως του τα φαγες έτσι του καζινάκια; Τη μπουκιά απ' το στόμα. 


Και το ξαναλέω, πάρε μας και τα σώβρακα ρε φίλε και χαλάλι σου. Θα πω έπαιξα κι έχασα, και θα σου βγάλω και καπέλο άμα μου χεις αφήσει. High class robbery κι ετς.

Αλλά απ' αυτόν ρε φίλε; Απ αυτόν;


Αν στην κάνει αυτός δηλαδή και τον ψηφίζεις κιόλας, αυτός που κυκλοφορεί με πλαστή πινακίδα κι όταν τον στριμώξουν φεύγει για διακοπές, αν ΑΥΤΟΣ στην κάνει, τότε ΕΣΥ τι είσαι;

Γίνεται τουλάχιστον να ψηφίσεις κάνα Clooney την άλλη φορά ρε φίλε; Θα μας τα φάνε που θα μας τα φάνε, να χουμε τουλάχιστον μια υπόληψη.... Έτσι χάρη στο ζητάω...