disable copy

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

10 reasons

Πριν από λίγο ο φίλος μου ο Μιχαήλος μου έστειλε αυτό εδώ το λινκ

http://www.huffingtonpost.com/the-moto-lady/date-a-motorcyclist_b_4434235.html

που κάνει το γύρο του ιντερνετς τελευταία, και λέει 10 λόγους γιατί να 'date' ένα μοτοσυκλετιστή. Αν εξαιρέσω το γεγονός ότι τέτοια άρθρα γράφονται συνήθως από εξαγριωμένο λόγω παρατεταμένης αγαμίας ιδιοκτήτη τρίτροχου σκούτερ, οι λόγοι είναι άθλιοι.

Έλα τώρα. Κάνουμε καλύτερο μασάζ; Οι ρομαντικές μας χειρονομίες τα σπάνε; Που μένει αυτός να του σπάσω τα τζάμια με τους κουραμπιέδες της θείας μου; Ποιες ρομαντικές χειρονομίες ρε φλούφλη; Έχεις βγει 2 το μεσημέρι να πας σπίτι σου να δεις ρομαντικές χειρονομίες;

Άσε το 'we enjoy the little things'. Ναι. 150 άλογα τροχό, 0-100 σε κάτι λιγότερο από 3'' τα μόνα little things που βλέπεις είναι οι μπάτσοι που σου κάνουν σήμα να φεύγουν πίσω με 280 βζούια.

(Οι τροχονόμοι κάνουν βζούια, οι βαθμοφόροι κάνουν βουζούμ, το χω τσεκάρει).

Φυσικά και υπάρχουν λόγοι 'να κάνετε date' (πωωωω μες στην γκζενέρα το άρθρο, ούτε κοσμοπόλιταν) ένα μοτοσυκλετιστή, αλλά δεν είναι αυτές οι παπαργιές που γράφει.

Πρώτον και καλύτερον είναι γνωστό από πολλές κουλτούρες ότι το να τρως έντομα είναι πολύ ωφέλιμο για τον οργανισμό. Στην Κίνα τρώνε τα πάντα και ζούνε 500 χρόνια, ή νόμιζες ότι φταίει το ρύζι; Κι ένας παππούς στο χωριό ατζέμ πιλάφι έτρωγε κάθε μέρα, στα 75 τα κόρδωσε. Αν δεν φας κάθε μέρα κάνα κουνουπάκι, δυο τρεις μύγες, κανένα μπάμπουρα για desert δε λέει. Αν πηγαίνεις 250 τσίτα κόρδα για κάνα μισάωρο με ανοιχτό το στόμα καλύπτεις την ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα βιταμινών που πρέπει να παίρνεις από έντομα. Ντάξει, μπαίνουν κι απ' τα ρουθούνια αλλά δεν το πετυχαίνεις πάντα (γειά σου ρε Δημήτρη δύναμις).

Δεύτερον τσιτώνει το δέρμα. Τι μπότοξ και πολιτικοί μπλε; Απ τη μια τρως τις 300άρες στη μάπα, απ' την άλλη απ' τον ΤΡΟΜΟ και μόνο αποκτάς κατάλευκο λείο και στιλπνό δέρμα. Νταξ, μπορεί να ναι διάστικτο με 400 μυγάκια και να κατεβαίνετε απ' τη μηχανή σαν την οικογένεια Άνταμς αλλά με λίγο 800άρι γυαλόχαρτο φεύγουνε.

Η συνέχεια στο ΜΟΤΟ, με πήρε η έμπνεφσις.

Καλημέρα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παντως Λυκο, αυτοι εδω: http://rideapart.com/2013/12/date-a-motorcyclist/
γραψανε το ακριβως αντιθετο αρθρο, 10 λογοι να ΜΗΝ τραβηχτεις με μοτοσυκλετιστη.
Καλες βολτες!

ΛΥΚΟΣ είπε...

Χαχα έτσι!!!

Ωασσιλις είπε...

Το άρθρο το γράφει γυναίκα και αναφέρεται στις μοτοσυκλετ-ΙΣΤΡΙΕΣ..
Όχι σε σκληροτράχηλους μηχανόβιους σαν κι εμάς.. γκουχ.. αλλά ξαναδές το απο την σωστή σκοπιά..