disable copy

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Αλλαγή στους κανονισμούς του MotoGP

Τεράστιες αλλαγές φαίνεται ότι συντελούνται στα MotoGP μετά το συμβάν Rossi Marquez

Με σκοπό να μην γίνει formula 1 το άθλημα και να το βλέπουν μόνο μισοκοιμισμένοι ξενέρωτοι, από δω και στο εξής θα επιτρέπονται τα δρεπανηφόρα δίκυκλα, όπως και στις ρωμαικές αρένες, ενώ θα επιτρέπονται και τα ακόντια.

Ήδη οι πρωταθλητές εκπαιδεύονται από έλληνες οδηγούς να ρίχνουν κλωτσές και μούτζες, φωνάζοντας ''εμένα πήγες να κλείσεις ρε τσόγλανε, ξέρεις ποιος είμαι ΕΓΩ ρε;''

Το traction control αποκτά πλέον ειδικό mode που μπαίνει σε λειτουργία όταν ο οδηγός κάνει κωλοδάχτυλο στους υπόλοιπους.

Την ίδια εκπαίδευση παίρνουν και όσοι φίλαθλοι έχουν απομείνει, από οπαδούς του Πάοκ και πολλών άλλων ομάδων. Με το που ξεκινάνε οι οδηγοί θα αρχίζουν τα ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ και Σ' ΑΡΕΣΕ ΜΩΡΗ ΚΑΜΠΙΑ ενώ θα υπάρχει και ειδική μνεία για τις μάνες όλου του race direction

Ετσι οι αγώνες θα αποκτήσουν επιτέλους το κοινό που πραγματικά τους αξίζει, πετώντας επιτέλους το αντιπαθητικό προσωπείο τους. Τέλος ειδικός χώρος για ξύλο θα υπάρχει λίγο έξω από κάθε πίστα, δίπλα στα γραφεία για το στοίχημα.

Την κίνηση επικρότησαν αρκετοί αγωνιζόμενοι ενώ τα πρώτα πούλμαν άρχισαν να βάφονται ήδη. Το ελληνικό κοινό παραληρεί από ευτυχία.


2 σχόλια:

Unknown είπε...

Like!

GeoKan είπε...

Πιστεύω ότι σε όλους αναλογεί μέρος ευθύνης, ακόμα -ΚΑΙ- στους team manager, και θα ήθελα να μοιραστώ αυτό το άρθρο που θεωρώ ότι είναι ή καλύτερη ανάλυση των θλιβερών γεγονότων που είδαμε:
https://motomatters.com/analysis/2015/10/27/2015_sepang_motogp_round_up_heroes_who_h.html