disable copy

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Mπαμ

Mου το θυμισε ο φιλος Γιαννης, οταν εκανε σχολιο στο παρακατω ποστ που εκανα 'πριν πεταξεις τα κινητα στο τζακι βγαλε τις μπαταριες μην κανουν μπαμ'.

Στο μπαμ ειναι το καλο.

Στρατος. Θερμα Νιγριτας. Πικρα. Βαρεμαρα. Ειδικοτης Ψυχολογος Ταγματος (το τι εχω να γραφω...)

Ειχαμε στο αναρρωτηριο μια ξυλοσομπα με μπουρι, αυτες που μοιαζουν βαρελες απο μαντεμι. Οτι ληγμενα φαρμακα ειχαμε εκει τα πετουσαμε. Οι αμπουλες κανανε γαμω τα μπαμ, ειδικα οι Buscopan δεν ξερω γιατι. Ουτε C4.

Μια μερα λοιπον βρισκω μια ΜΕΓΑΛΗ παρτιδα αμπουλες. Απ οτι λενε οι υπολοιποι αρχισα να γελαω σα μανιακος, εγω δεν το θυμαμαι. Μετα φουντωσα τη σομπα τερμα, τις πεταξα ολες μεσα και εκλεισα το πορτακι με το μανταλο.

Κρυφτηκαμε μαζι με το γιατρο και δυο νοσοκομους πισω απο ενα κρεβατι και το ψυγειο εκει που εκανε γωνια. Για λιγο δεν εγινε τιποτα.

Το μπαμ ακουστηκε απ το διοικητηριο κατω κι ο διοικητης νομιζε οτι ηταν ολμος. Απ το μπαμ εφυγε το πορτακι της σομπας μεχρι τον τοιχο, και το μπουρι ξηλωσε ολο μεχρι τη μεσα μερια του θαλαμου γεμιζοντας εμας, τα κομοδινα, τις λευκες κουβερτες, τα κρεβατια, κι ενα κακομοιρη που νοσηλευοταν με στραμπουληγμενο αστραγαλο με τεσσερα δαχτυλα καρβουνοσκονη.

Μπουρι βρηκα σε μια αποθηκη και το επισκευασα μεσα στις επομενες 10 μερες στα διαλλειματα που εκανα απ τα μαγειρεια, τα σκουπιδια, και το γερμανικο 2-4 καθε βραδυ. KΑΘΕ βραδυ ομως.



9 σχόλια:

Chocorello είπε...

ΑΞΙΟΣ!!!!

Αλέξης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Αλέξης είπε...

563; Τις θυμάμαι τις ξυλόσομπες. Μια φορά πήγα να ανάψω τα ξύλα από την τρύπα στο πάνω μέρος και ανακάλυψα γιατί είναι κακή ιδέα να (προσπαθείς) να ανάβεις ξύλα με βενζίνη.

Ανώνυμος είπε...

563 ΤΠ ναι, γεματο Πομακους στην καταταξη...

Μαυριλα, κι ενα στρατοπεδο Παπακωστα εκει κοντα που βαραγαμε υπηρεσιες Σ/Κ. Το ξερεις;

Λυκος

Αλέξης είπε...

Το 98 ήμουν εκεί για τέσσερις μήνες.δεν πήγαμε ποτέ σε άλλο στρατόπεδο για υπηρεσίες μόνο κάτι αγήματα στα θερμά.

Αλέξης είπε...

Για τα χάπια που λες οι δικοί μας οι ψυχολόγοι/γιατροί τα πετουσανε σε ένα σκύλο.Αρντάν τον λέγανε...
Μαγεία το πρωί στην αναφορά,τα μεγάφωνα που παίζανε την έπαρση της σημαίας είχανε μια συχνότητα που έκανε συστηματικά όλα τα σκυλιά του στρατοπέδου να ουρλιάζουν...

Κωστακης Χρηστος είπε...

Και υποτιθεται οτι εισασταν τα πιο σοβαρα ατομα στο στρατοπεδο ε???....................ή ΟΧΙ??????

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σε καταλαβαίνω. Είχα το ίδιο γέλιο του μανιακού όταν εγκατέστησα την κόρνα-κλάξον στο ποδήλατο. Μετά από 2 βόλτες έχει ψιλομπουκώσει από την χρήση. Να φανταστείς κουβαλάω και μάρτυρα μαζί μου για να μου λέει τις αντιδράσεις όταν κορνάρω.

Αν το μπαμ είναι καλό και δεν πάθει κανείς τίποτα τότε αξίζει και τα ξενύχτια και τις επισκευές. Δεν θα ήταν γαμ@ατα να είχατε τότε κινητά με κάμερες και να το βλέπαμε όποτε θα είχαμε τις μαύρες μας;

Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

ρωτα το κωστα για την ιστορια με το κουτι κοκακολα κ τη δυναμιτιδα στη σομπα

χρηστος παπ