disable copy

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Stoner - Pedrosa

Πριν από μερικές μέρες αποφασίστηκε η βράβευση του Stoner ως GP Legend. Δεν θα ασχοληθώ με το αν είναι ή αν δεν είναι με τα 2 του πρωταθλήματα και την απόδοση του.

Μάλλον ναι μια και πήρε πρωτάθλημα με ένα μηχανάκι που παίρνει όγδοες θέσεις όταν δεν βρέχει και πέμπτες θέσεις όταν βρέχει και δε χαλάσει.

Από κει και πέρα πιστεύω ότι η εξέλιξη αυτή δεν πείραξε κανένα εκτός από τον Ντάνι Γκαζόζα.

Σκεφτείτε το. Ο Μάρκεζ δεν ενδιαφέρεται, ο Ρόσσι επίσης. Ο πρώτος πάει για ένα τίτλο που έχει να τον πάρει κάποιος απ' την εποχή του King Kenny και ο δεύτερος είναι ο ορισμός του GP Legend. Όσο για το Λορέντζο πιστεύω ότι ασχολείται περισσότερο με το πρωτάθλημα και πως να το αρπάξει απ' τον πιτσιρικά παρά για το λετζενταριλίκι.

Για σκεφτείτε όμως και τον Πεντρόζα. Πρωτάθλημα γιοκ. Και ας μην γελιόμαστε με τα καλωδιάκια και τις πτώσεις. Χάρη του έκανε ο Μάρκεζ.

Αν δεν έπεφτε πιστεύει κανείς ότι ακόμα κι αν τον άφηνε ο Μαρκ να πάρει πρωτάθλημα, θα τον άφηνε κι ο Λορέντζο; Τώρα είναι ο 'καημένος άτυχος' για άλλη μια φορά. Και δεν είναι ότι δεν τον συμπαθώ σαν οδηγό, ίσα ίσα που είναι φοβερά γρήγορος όταν βρεθεί ΜΟΝΟΣ του. Όταν πάρει κεφάλι και φύγει. Γιατί αν μπλέξει με Λορέντζο-Μάρκεζ-Ρόσσι δεν βγαίνει από κει.

Τι σημαίνει γι' αυτόν η βράβευση του Stoner; Σκεφτείτε το. Ο Stoner πήρε κύπελλο με τη Ντουκάτι και περνώντας για ΜΙΑ χρονιά απ' την Χόντα το πήρε κι εκεί με κάπου 60+ βαθμούς διαφορά. Κι ο Ντάνι ακόμα εκεί, και τώρα που έφυγε ο Stoner, τώρα που η Χόντα είναι ανταγωνιστική όσο ποτέ, ήρθε ο πιτσιρικάς (αν υπήρχε βουντού τότε ο Πεντρόζα κι ο Λορέντζο θα παράγγελναν τις κούκλες με τις χαρτόκουτες).

Είναι ο Πεντρόζα κάποιος που ήδη πέρασε και τέλειωσε; Και στον Stoner βλέπει αυτό που θα μπορούσε να είχε κάνει; Ο καιρός θα δείξει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: