Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

To χώμα χρόνια δεν κοιτά.

Μόλις γύρισα από το Motoaccessories Marketing του φίλου Γιάννη Κορνηλάκη, όπου είχα πάει για να δω αααυτό.


Το 'αυτό' είναι CR125 του '84 παρακαλώ. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε για να πηγαίνει στο κυνήγι... γι' αυτό είχε βάλει και φωσφοριζέ αυτοκόλλητα για να μην του ρίχνουν το βράδυ οι υπόλοιποι. Κι επειδή η φαντασία μου οργιάζει η σκηνή με 5-6 κυνηγούς με YZ, RM, TT και καραμπίνες είναι μαγεία.

Φυσικά το μηχανάκι δεν ήταν έτσι, χρειάστηκε χρόνος και προσωπική δουλειά πολλών ωρών για να φτάσει σ' αυτό το αποτέλεσμα,

Και το καλύτερο; Το μοτέρ δεν ανοίχτηκε γιατί... δεν χρειάστηκε ν' ανοιχτεί, γιατί Honda. Είναι το μαμά και συνεχίζει και δουλεύει 30 χρονάκια μετά μια χαρούλα. Έπρεπε να είστε εκεί να μυρίσετε το λαδάκι και την old school καπνίλα 'την καλή'... αυτή που δε βγαίνει απ' τα ρούχα ούτε με 5 πακέτα Tide.

Το ψαλιδάκι που βλέπετε στις φωτό είναι μαμά εννοώντας ότι ούτε έχει βαφτεί καν. Απλά καθαρίστηκε. Πάρτε και μια φωτό για τους φετιχιστές...Φυσικά μια και ο Γιάννης όπως είπα έχει μαγαζί με μοτό και αξεσουάρ δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό να φτιάξουμε 'βιτρίνα'.
Κι εκεί μου ήρθε και η ιδέα. Μια old school μάζωξη όπου θα μεταμορφώσουμε το μαγαζί σε Joe Bar εποχής αντιπροσωπεία. Έχουμε ΧΤ600 '89, έχουμε Bol'd'Or, έχουμε Ζ50, έχουμε τριάρια παπάκια... κι όσοι πιστοί προσέλθετε. Εννοείται ψησταριά - ροκ - μπύρες, μην επαναλαμβανόμαστε. To φτιάχνουμε το μαγαζί μέσα-έξω και βολτάρουμε πάνω κάτω (και ως γνήσια old school φάση εννοείται 'φίλε μην αγγίζεις το μηχανάκι θα στο κόψω απ' την αμασχάλη σύριζα').

Θα βρούμε και RD350, XR500... κανένα RM... FZR1000... όλα τα καλά παιδιά, ξέρετε... Αν ψήνεστε οι Κρητικοί τουλάστιχον αφήστε σχόλιο ή στείλτε μνμ στο fb και το κανονίζουμε. Άντε να ξυπνάμε λίγο απ' τη χειμερία...

ΥΓ. Δεν ινσταγκράμιασα τις φωτό, αυτά τα μηχανάκια δεν χρειάζονται λουλούδες... Πάντα νέτα σκέτα ήταν καλύτερα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι περίεργος αν το XT600 του 89 το πούλαγε η YAMAHA με το φουλάρι μαζι

Nick Prionas είπε...

Υπέροχο το CR!!!