disable copy

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Νew Year's resolutions


Φέτος είπα τέρμα τα ψέματα. Σκληρές αποφάσεις με το βλέμμα στο μέλλον, σαν τις αφίσσες του Σαμαρά.

Κατ’ αρχήν πιο υγιεινή ζωή. Ξεκίνησα απ’ τους φίλους μου στο facebook. Τι ειν’ αυτή η χλαπάτσα; Όσους έβλεπα με πασέτες διαγραφή. Τέρμα κύριε, μηδενική ανοχή. Στον τρίτο κουραμπιέ έφυγες. Στροφή στην ποιότητα. Με το που άρχισα να τσεκάρω timelines το τι μουσακάδες βρήκα και το τι τυργιά (ρε αλήτες, φωτογραφίζετε και τα τυργιά; ) ήταν άλλο πράγμα. Έξω όλοι. 



Με το που τους διέγραψα ανάσανα. Ας το καλό και είχα βαρύνει κι απ’ τις γιορτές. Αμέσως αλάφρυνε το βήμα μου.

Μετά είπα θα γίνω πιο ευαίσθητος. Πιο ανθρώπινος.

Γκούγκλαρα ηλιοβασιλέματα κι έβαζα κάθε μέρα ένα. Τη μια με τσιτάτο, την άλλη χωρίς, το χα δίπορτο. Να εμπνέω τους ανθρώπους. 



Έβαζα πχ. κάτι πολύ πετυχημένα ‘Η ελευθερία είναι σαν τη μουσταλευριά. Μην τρως τη μουσταλευριά του άλλου. Να χεις πάντα δικό σου τάπερ.’ Νεύτωνας.

Αφού λοιπόν ένιωθα πιο υγιής και ευαίσθητος, αποφάσισα ως επόμενο λογικό βήμα να είμαι κοινωνικά ενεργός. Να βοηθάω τους συμπολίτες μου σε κάθε βήμα. Κοινοποιούσα ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

‘Προσοχή

Μόλις μας ειδοποίησαν ότι κυκλοφορεί ένα πράσινο Audi με Αλβανούς στην Αγία Βαρβάρα και κλέβει παιδιά. Κοινοποιήστε το όλοι παντού να μη μας κλέψουνε τα παιδιά μας και πρέπει να κάνουμε άλλα μετά. Δεν είναι αστείο. Επίσης κυκλοφορεί ένα φτιαγμένο Lada με Πακιστανούς και κλέβει σουβλατζίδικα, κυρίως κοτόγυρο’

Σκυλιά για υιοθεσία, αιμοδοσίες, μια λακούβα επικίνδυνη που έχει στην 62 Μαρτύρων, σφήνα ηλιοβασίλεμα-τσιτάτο και μετά μπινελίκι στους πολιτικούς.

Ένιωθα ήδη τρομερά καλύτερα ως ενεργός πολίτης. Και πιο συνειδητοποιημένος και πιο γυμνασμένος και πιο αλτρουιστής. Και σε μια μέρα έτσι; Δεν παίζουμε. Και πρόσεχα και τις φωτογραφίες. Έβλεπα την πλέμπα να ανεβάζει ψησταργιές και λίπη, Μαρτίνι στο ηλιοβασίλεμα εγώ κι από κάτω youtube σαξόφωνα. Μεγάλη ζωή.

Τώρα ασχολούμαι και με τον τρίτο κόσμο, βάζω φωτογραφίες με παιδάκια που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και τα βάζω και με κεφαλαία πάντα, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΟΙ. Μετά τσακ από κάτω μια Ελληνική σημαία, πότε πότε όμως και μικρή, μη μας παρεξηγήσουν κιόλας. Πιστεύω αν συνεχίσω έτσι σε δυο χρόνια μ’ έχουν βγάλει αναμνηστικό γραμματόσημο στη Unicef.

Το καλοκαίρι θ' αρχίσω να βάζω και ibiza και chillout ambient soulstep panopatari meddleys. 

Εντάξει πότε πότε ξανακυλάω αλλά το παλεύω.

Κι αυτά είναι τόσο αστεία όσο και θλιβερά.

Καλημέρα.