disable copy

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

DCB Lowbrow

Σπάνια θα την πω τη λέξη γιατί σπάνια θα το νιώσω. Αλλά ζηλεύω.


Σπάνια θα δω ένα μηχανάκι για το οποία όσο στραβός κι ανάποδος και να μαι δε μπορώ να γκρινιάξω για το παραμικρό. Αυτό είναι παρεπιπτόντως το πρώτο από μια σειρά post που θέλω να κάνω για διάφορους builders (που θα βρίσκετε στην ετικέτα builders δεξιά) και αφορά το μηχανάκι του DCB Lowbrow - έτσι τον βρίσκετε και fb.

Τι να πρωτοπεί κανείς γι' αυτό το κόσμημα; Μιλάμε για stripper όχι αστεία. Κι όποιος έχει κάνει παρόμοια δουλειά καταλαβαίνει τι βλέπει. Πρώτα απ' όλα ο άνθρωπος έχει κάνει αυτό που είναι το αγαπημένο μου στυλ. Δεν έχει κάνει Τέχνη, έχει φτιάξει ένα μηχανάκι, πιστό στη μάνα που το γέννησε και με τα ρούχα που μάλλον είχε όταν το γέννησε.

Για να γίνει αυτό χρειάστηκε δουλειά τέτοιου είδους:



ενώ πολλά πράγματα πρέπει να τα δεις από κοντά για να καταλάβεις. Πόσο πιο retro απ' αυτό το εκπληκτικό, αυτό το mind-blowing βαψιματάκι στο ντεπόζιτο;



Και κυρίως είναι ένα μηχανάκι χρηστικό, όσο γίνεται. Είναι ένα μηχανάκι με το οποίο θα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. Δεν είναι κούκλα της βιτρίνας είναι του δρόμου, όπως πρέπει.




Απλές, όμορφες λύσεις. Χωρίς πολλά πολλά. Και χωρίς ο mister DCB να έχει στυλάκι και υφάκι υψηλής ραπτικής γιατί έχω συναντήσει και τέτοιους. Και είναι και είδος που απεχθάνομαι. 'Πως το κανες εδώ μάστορα;' 'Ε άστο τώρα...'.


Πόσο όμορφο και πόσο μη εξεζητημένο το αποτέλεσμα με λύσεις που όταν τις δεις είναι προφανείς. Και μια και πέτυχε και με το παραπάνω το πείραμα, δε βάζουμε κι ένα Four στην εξίσωση;







Μετά απ' αυτές τις φωτογραφίες χρειάζεται καν να μιλήσω;

Τσου...

Μόνο να τις δούμε τώρα και τις δυο μαζί σε τρυφερές περιπτύξεις.





Το φύλαγα για Δευτεριάτικο θέμα κι ελπίζω να σας έφτιαξε όσο κι εμένα. DCB Lowbrow λαδιές and τσέντερμεν και υποκλίνομαι. Two thumbs up, way up!

3 σχόλια:

Θάνος Φελούκας είπε...

Κι εμένα εξαιρετικά σπάνια μια τέτοια μοτοσυκλέτα θα μου φτιάξει τη διάθεση για όλη τη βδομάδα! Μπράβο στον ιδιοκτήτη!!

STAMY είπε...

Ρε Λύκε OK από εμφάνιση όλα τα λεφτά, αλλά από οδηγική απόλαυση;
Πρώτα να γουστάρουμε τα δυο μας στο δρόμο και μετά να πιούμε καφέ, πάλι τα δυο μας.

στεργιος ψ. είπε...

μας βαζεις μπριζες πρωι πρωι... οι λαιμοι στο yamaha εχουν κεραμικη επιστρωση ή απλη βαφη???