disable copy

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Cagiva Giveaway

Σήμερα το πρωί είδα ένα μήνυμα στο facebook που είχε πάει στα αζήτητα. Με το group δεν προλαβαίνω τα μισά. Το μήνυμα ήταν απ' το Μάριο Δ. κι ήταν το παρακάτω:



Καλησπέρα Λάζαρε με την επιτυχία του γκρουπ μου έχει σκαλώσει μια ιδέα Να φτιάξουμε σαν γκρουπ αυτο που λένε οι φίλτατοι αγγλοσαξονες community bike και ή το βάζουμε κλήρωση για κάποιο μέλος ή ακόμα καλύτερα (προσωπική άποψη) δίνεται μετά λαι οτι μαζευτεί βοηθάμε κανενα φτωχό ή ίδρυμα (κακοηθειες τύπου προτείνω ίδρυμα γιατί είμαστε για ίδρυμα. ...απλα τςτςτςτςτς κακοηθειες) Βασικοί κανόνες 1) να βοηθήσουν όλοι 2) να περάσουμε καλά και να φτιάξουμε αναμνήσεις. Δωρητη εγω βάζω το cagiva μου Δεν ρίχνεις καμιά απο τις γνωστές άγνωστες μπριζες σου; 

Το μηχανάκι είναι ένα Cagiva planet 125.

Ενα ιστορικό για το μηχανάκι
Είχε 1 και μοναδικό ιδιοκτήτη εμένα (το 3 cagiva μου ) πετασα μαζι του όλα τα φοιτητικά μου χρόνια στην Καβάλα , ταξιδεψε σε ολη την Ελλάδα (ναι έκανα και το Καβάλα Αθήνα με το δίχρονο χεχε) πάτησε τα λάστιχα του μέχρι και τις Σέρρες
Πριν 4 χρόνια το εκανα μια μικρή ανακατασκευή αλλα 3 μέρες μετα που έκλεισα τον κινητήρα μου το κλέψανε το βρήκα αλλα το ειχαν κάνει βίδες και πότε απο τότε δεν είχα την ψυχολογία να το ξαναφτιάξω (ουτε τα $$ ) Όπως ηταν αδύνατο .....γιατι πάνω είχε το κιτ που έβγαζε η εταιρεία για το ενιαίο στην Ιταλία που τωρα δρν υπάρχει .....δυναμομετρηση ειχε 38 αλογάκια.

Σημείωση: Το συγκεκριμένο Cagiva είναι λίγο πολύ ένα γυμνό Mito, και είναι φανταστικό. Πληροφορίες εδώ: 


''t’s pretty, very comfortable to ride and the Cagiva Planet 125’s very much a baby Ducati Monster to look at. Single, round headlight, basic clocks and mirrors, USD forks and Brembo calipers: it’s a mix of the simple and the sublime. There’s underseat storage and, get this, room to store a helmet under the tank''

Η ιστορία λοιπόν είναι να βοηθήσουμε όσοι μπορούμε και να βγάλουμε τα απωθημένα μας φτιάχνοντας ένα τρελό κάστομ διχρονάκι. Στο βάψιμο μπορώ να βοηθήσω, ο Χρήστος μπορεί να βοηθήσει με τα ηλεκτρικά και γενικα ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ παρακαλω να βοηθησει ειτε με εξαρτηματα που δεν χρειαζεται ειτε με οποιον αλλο τροπο.

Για όσους δεν ξερουν ακομα το γκρουπακι στο face το βρίσκουν εδώ


Μόλις πήρα λοιπόν και φωτογραφίες από το μηχανάκι.




 
 Υπάρχει το κουστούμι, υπάρχει ο μαμά κύλινδρος και το μηχανάκι ΕΧΕΙ χαρτιά, έχουν απλά κατατεθεί οι πινακίδες του.

Τι προτείνω; Αφου βγάλουμε τα απωθημενα μας, το μηχανακι που θα βγει να παει σε καποιον ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ, που δεν εχει μηχανακι ή έχει κανενα μπαζο. Το βρισκω ξεφτιλα να παει σε καποιον απο μας που εχει 2-3 οσο συγκρατημενος κι αν ειναι αυτος γκουχκωσταγκουχκη. 

Αλλα αυτα τα βλεπουμε στην πορεια. Για την ωρα θελουμε βοηθεια απ οποιον μπορει, ιδεες για το τι μοντες μπορουμε να κανουμε (RD350 μοτερ γκουχσεπιτσιρικαγκουχκαπακι μ εχει τρελανει ο βηχας) και βλεπουμε...

Νow let's go crazy ;)

Σας ακουω.

6 σχόλια:

Ωασσιλις είπε...

Που βρίσκεται γεωγραφικά;

ΛΥΚΟΣ είπε...

Εδω Ηρακλειο... αλλα παιζει και να κανει βολτα, γιατι ρωτας;

Ωασσιλις είπε...

Γιατί δεν μπορώ να μετακομίσω στο Ηράκλειο για να συμμετέχω

backys είπε...

Cr500 Berg 650 ...κάτι δικά μου λέω...

toneless είπε...

Να βγεί ενα πλάνο πρώτα με τα βασικά που χρειάζεται.

Προτείνω μετατροπές τύπου Rd350 μοτέρ, μόνο σε περίπτωση που μείνει το μηχανάκι σε κάποια ομάδα, λέσχη κλπ Εκτός του νομικού του θέματος, μην πάρουμε και κανα άνθρωπο στο λαιμό μας.

Π.χ ας φτιαχτεί έτσι, αλλά να μπαίνει μονάχα πίστα ή να παρευρίσκετε σε κάποιες εκδηλώσεις κλπ

Για δέσιμο μοτέρ παρέα με καφεδάκι, φέρνω τα εργαλεία μου και είμαι έτοιμος. Θα χρειαστούν δύο φορές για να δουμε τι λείπει ή/ και θέλει αλλαγή.

Πρώτα λύσιμο - πλύσημο σε όλο το μηχανάκι και μετά ξεκινάει το project απο σκέτο πλαίσιο και προχωράνε οι μάστορες στα κόλπα τους.

ΛΥΚΟΣ είπε...

Ωραιος ο Νικος! Μολις βρω καιρο θα παω να το δω απο κοντα και θα μπουν ολα σ' ενα δρομο :)