disable copy

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Bud Ekins' Matchless

Κατ' αρχην χρειαζόμαστε διάβασμα αν δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο Ekins. Μιλάμε για αναβάτη θρύλο. Για τους παλιότερους ήταν ο κυριούλης που κάνει εκείνο το τρελό άλμα πάνω από το φράχτη στη Μεγάλη Απόδραση.

Kαι οχι, δεν ηταν ο McQueen, το συγκεκριμένο αλματάκι ήταν λίγο παράτολμο ακόμα και γι' αυτόν...


E μια και το δαμε, να πω κι οτι η μοτο ειναι μια μεταμφιεσμένη Triumph TR6 Trophy 650cc με κάποιες αλλαγές πάντα του Ekins.

Εξαιρετικός stuntman, συνήθως με κάστομ μοτοσυκλέτες που τις έφερνε στα μέτρα του, κερδίζοντας αγώνες όπως το ISDE (Six days).

Γιατί σας τα ζαλίζω με τον Ekins; Γιατί μια από τις μοτοσυκλέτες του πουλιέται στην Ελλάδα. Και όχι μια που αγόρασε, αλλά μια που έφτιαξε, συναρμολογώντας την από Matchless του '58 και του '61... για προσωπική του. Και όταν λέμε ότι είναι του Ekins, εννοείται ότι υπάρχουν τα χαρτιά απ' το Sotheby's αν δεν κάνω λάθος που αποδεικνύουν ότι ήταν δική του. Τα χαρτιά αξίζουν ίσως όσο κι η μοτοσυκλέτα, που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε δημοπρασία στο Bonhams.

Το βάζω λοιπόν εδώ γιατί με επικοινωνία που είχα με το Δημήτρη Μυλωνά, του οποίου είναι και οι γαμάτες φωτογραφίες που ακολουθούν, με ρώτησε αν θα ήθελα να ενημερώσω και στην ομάδα MRCG για την πώληση. Απ' όσο ξέρω και αν δεν κάνω λάθος η τιμή της είναι 16,000. Για πληροφορίες  στο τηλ. 6988483367 Κωστας.













Yπόψιν επίσης ότι απλά σας παρουσιάζω την αγγελία... δεν ξέρω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο για τη μοτοσυκλέτα απ' όσα αναφέρω. 



Ακολουθεί οφθαλμόλουτρο...














1 σχόλιο:

Ωασσιλις είπε...

Θα τα έδινα χωρίς δεύτερη σκέψη.