disable copy

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Hipster Paradise

Σε λίγο θα πρέπει να κάνω διαγωνισμό για τη χιπστεριά της εβδομάδος. Εντάξει πάντα υπήρχαν οι γνωστοί ύποπτοι τύπου Diesel




με το μπουφανάκι που σε κάνει badass biker dude με μολις 980 γιούρα, τώρα βλέπω και σάιτ που σε κάνουν cool vintage biker dude πουλώντας σου ένα διαλυμένο καθίκι για κράνος προς μόλις 200 γιούρα


και δε βάζω λινκ επιτηδες γιατι θα πατε να μου το παρετε και θα ξεμείνω εγώ από coolness.

Τώρα εκτός απ' αυτά δεν ξέρω και πιο βίντεο να πρωτοδιαλέξω κάθε βδομάδα. Επειδή ψάχνω και για CB750K και τα ρέστα λόγω φετιχισμού, όλο και πέφτω πάνω στα τελευταία χιπστεράκια και τις 'δημιουργίες' τους που εκφράζουν τον εσωτερικό τους κόζμο - ειδικά το βιδάκι του 'καρπυλατέρ' (sick).

Πάρε ρε μπάμια το μηχανάκι να πας καμιά βόλτα κι άσε το να σε εκφράζει το μονόσελο. Εχω βαρεθεί να βλέπω μηχανάκια με κλιπον δυο χιλιοστά πάνω απ το ντεπόζιτο και λάστιχα-φούσκα τα οποία είναι μόνο στατικά γιατί αυτό το πράγμα ούτε στρίβει, ούτε καν ευθεία πηγαίνει. Και γι' αυτό θα βαλω και στο 750Κ ΤΙΜΟΝΑ, για να ευχαριστιέμαι οδήγηση, όχι λουμπάγκο. Τεσπα. Πάμε στο χιπστεράκι της εβδομάδας.

Βιντεάρα


Web Production κι ετς. Βλέποντας το βίντεο βλέπω την τρομερή προσπάθεια του τύπου να βγάλει το φανάρι, το τιμόνι και το κωλοφάναρο του 70 για να βάλει ένα φανάρι ένα τιμόνι κι ένα κωλοφάναρο του 70. Φυσικά ξέχασε να βιδώσει τη βάση με αποτέλεσμα το φανάρι να δείχνει σε άλλη γωνία κυριολεκτικά σε κάθε πλανο.

ΔΕ ΜΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λάζαρε πας μακριά. Εγώ θα σταθώ απλά στο γεγονός ότι ο τύπος φοράει μάλλινο σκούφο με κοντομάνικο μπλουζάκι.... Προσωπικά από τέτοιους τύπους (πες με ρατσιστή ελεύθερα) δεν περιμένεις κάτι άλλο από χιπστεριές και χορτοφαγία.

Νοξβιλ.

Unknown είπε...

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ

Unknown είπε...

Ζω για την μέρα που θα γίνει μόδα να φοράμε το σώβρακο έξω απο το παντελόνι μας

ΛΥΚΟΣ είπε...

Τωρα παλι; Ο Superman το φοραει απ το 39, κι ειναι και κοκκινο.

Unknown είπε...

ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη

Unknown είπε...

Στο 2:36 - 2:37 του έχει πέσει και το φανάρι του καραγκιόζη...
Ανακατεύτηκα!

Chris Saddler Sam είπε...

telika eimai poly mprosta apo tis modes!!!

sakeracers.blogspot.com/2014/01/badass-vest-by-saddler.html

20 xronia to exw to gilekaki auto kyrioi!!!

nai nai

ti ki an einai i eswtiriki apospomeni ependisi mpoufaniou markas "ciao"!!??!!
eeee???
ti peirazei??

:)))

poso lete pianei stin agora twn filwn mas twn hipster?