disable copy

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Aνοιγει ενα κεφαλαιο;

Μερικές σκέψεις χύμα. Από χθες που άνοιξε το γκρουπ με το customizing στο facebook έχει γινει, για να το πω ευγενικα, της καραπτάνας. Ο λογος που ασχολουμαι πλεον τοσο, ειναι γιατι εχω ξαναβρει τη χαρά που είχα πάντα με τα μηχανάκια που είχε αρχίσει όχι να ατονεί αλλά να λοξοδρομεί λίγο.

Βρήκα πράγματα που τα χα ξεχάσει. Ατομα που μαζευονται και μοιραζονται γνωσεις χωρις να τσακωνονται ποιος εχει τον καλυτερο χρονο, το φαρδυτερο λαστιχο, και τα πιο πολλα αλογα. Ατομα που ενω εχουν φοβερες γνωσεις δεν το παιζουν γκρανπαπας. Ατομα που εχουν κοινη λογικη και δε θελουν σωνει και καλα να βγαινουν απο πανω σε καθε συζήτηση. Ατομα που ακουνε κι οχι μονο μιλανε.

Που ο καθενας εχει τα χιλια δυο του προβλήματα, που μονο αυτος τα ξερει, και που παρολα αυτα εχει την υπομονη και το μερακι και τη φευγατρέλα να κάτσει να εξηγει μια ωρα πως θα βγάλουμε καλώδιο που να μη φαίνεται και πως να κρυψουμε τη μπαταρια και... και..

Ειναι αλάνα.

Αυτό ειναι το κολπο. Αλανα για μεγαλα παιδια χωρις ακριβα παιχνιδια. Τα ακριβα παιχνιδια το πανε αλλου το σπορ κι αυτο με χαλαει λιγο να πω την αμαρτια μου. Βλεπεις κι ειναι ολοι με μια πανινη μπαλα και με παπουτσι ελβιελα της οκας. Βλεπεις Rebel 250, XJ παλια, XRακια, και βλεπεις τόση αγάπη και τοση γνωση να χει πεσει πανω τους που δεν μπορεις παρα να υποκλιθεις.

Αλλα αυτο το ζαλιστηρι δεν το γραφω μονο για τα καστομ. Συντομα ανοιγει καινουριο site του ΜΟΤΟ όπου θα έχω δικό μου χώρο απ' ότι έμαθα στον οποιο μπορω να λεω 'χυμα' οτι θελω οπως κι εδω. Το χω αγαπησει το blog, και δε θελω να το αντικαταστησω - οπως εχω αγαπησει και το γκρουπακι παρα το σύντομο βιο του. Δεν ξερω ακομα τι ρολο θα παιξει το Στομα του Λυκου στο σαιτ του περιοδικου - που οπως και να χει θα εχει αρκετες δυνατοτητες, λογικα πιο καλη αναρτηση, υπερτετράγωνες διαστασεις κτλ - αλλα σιγουρα ενα πραγμα που θελω να προβαλλω ειναι αυτο, αυτη η παρεα, αυτη η φιλοσοφια. Τα φτηνα παιχνιδια με καλη παρεα. Και αντι να μιλαω εγω θα προτιμουσα ν' ακουω και γω και να φιλοξενω και αποψεις και να γινεται ετσι ενας διαλογος. Για μοντες, για μοντελα που βγηκαν για τα χιλια δυο. Αλλα ενας διαλογος χυμα, ανάμεσα σε μια καλη παρεα.

Το πιο δυσκολο πραγμα να πετυχεις ομως ειναι το αυτονοητο. Αλλα πιστευω στην παρεα που εχει 'χτιστει' κι ελπιζω στο καλυτερο.

Επίσης είναι πολλοι που δεν εχουν facebook και δε θελουν (α ρε Μπιλ...) και σ' ενα σαιτ θα τους ειναι ισως πιο ευκολα τα πραγματα. We'll see how it goes. Καλό βράδυ guys, οταν ανεβει το σαιτ (απ οτι λενε οι κομπιουτεραδες σε μια βδομαδα, το πολυ μηνα, Αυγουστο το αργοτερο Χριστουγεννα θα χει ανεβει) θα το γραψω κι εδω.