disable copy

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Μπομπ ο Κάστομας.

Ηταν μη μου μπει η ιδεα. Λεω τωρα με ολο το καστομάιζινγκ που γινεται γιατι να μην καστομάρω και το μπόμπο μου;



Ξεκίνησα λοιπόν να τον κάνω ταξιδιάρη. Ον ον ον οφφ. Απ αυτα τα καινούρια.

Πρώτα έπρεπε να του προσθέσω βάρος. Έβαλα δυο κουβάδες με βρεμένα ρούχα αριστερά δεξιά για βαλιτσες, για να υπολογίσω το σαγκ με γεμάτες. Μετά έβγαλα τους διακόπτες που έχει για τα φλας και τα σύνδεσα όλα σε ένα ηλεκτροπληξιακο. Με το θερμοσίφωνα αναβε το αριστερο φλας, με το γενικο πεφτανε ολα, κτλ κτλ, βεβαιωθηκα παντως οτι τα εβαλα ολα ετσι ωστε να μην καταλαβαινει κανεις πως δουλευει.

Α ναι, αμα πατας την ασφάλεια μεσα παιζει κορνα, αλλα παιζει συνέχεια, πρεπει να κλεισεις το θερμοσιφωνα για να σταματησει.

Εφτιαξα επισης απο ενα στεφανάκι μικρο ένα μινι μαγκάλι και το παλευω να δινει στα γκριπ για να ειναι θερμαινομενα. Του αλλαξα τα στοπ στο τιμονι και δεν κανει αναστροφη πλεον με τιποτα, αυτο ηταν δυσκολο, αλλα ο μπομπος ουτως ή αλλως δεν κανει αναστροφη κανει μεταβολή.

Αυτο το πετυχα βαζοντας ενα παλιο ντεποζιτο απ το πρωτο Τενερέ, οποτε μπλοκάρει το τιμονι και παει μονο ευθεια, με το σωμα στριβεις και αν. Του βαλα και διπλοστεκο, κωλοφαναρο μεγαλο για να με βλεπουνε τοσο πισω που θα τους αφηνω, GPS, ενδοδαπέδια θέρμανση, σιάτσου, ρύθμισα το φενγκ σουι να μου δινει στις μεσαιες και τώρα σκέφτομαι να τα πουλάω γύρω στα 22 χιλιάρικα παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις ευχαριστώ.

2 σχόλια:

soter3gm είπε...

Που να έβλεπες Μπόμπο σε 36ωρο όπου ο τύπος έκανε και ταξίδι από Ξάνθη πήγαινε έλα για την Εκκίνηση στην Αθήνα !!!

ΛΥΚΟΣ είπε...

Kαι μάλιστα κινεζο μπομπο και αναφέρεσαι στο φίλο και λετζεντ Μαλαμα Αλεξανδριδη που ειναι και στο γκρουπάκι. Ψυχη γκουτσίστα, τι να μασήσει.