disable copy

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Customize it

Το γκρουπάκι έκλεισε μια βδομάδα μόλις, με 700+ μέλη.



Motorcycle Restoring & Customizing Greece

To τι έχει ανέβει από φωτογραφίες και μόντες απλά δε λέγεται. Βρέθηκε άκρη για κάποιους που ήθελαν βαψίματα, άλλοι βρήκαν τρόπο να ξεκιτρινήσουν τα πλαστικά, όψιμος κάγκουρας βρήκε λύση για μάσκα στο XJR του, ενώ τρία παιδάκια που τα είχαν απαγάγει με πράσινο Audi ξαναβρήκαν την οικογένεια τους.

755 σκυλάκια υιοθετήθηκαν ενώ για κάθε κοκοβιό που ανέβαινε το facebook έδινε 1,5 ευρώ στα φτωχά χόμπιτ της Middle Earth.

Πέρα απ' αυτό όμως αναδείχθηκε (λίγο έστω) και η δουλειά μερικών Ελλήνων με αποτελέσματα να σου πέφτει το σαγόνι πολλές φορές - π.χ. τα βαλιτσάκια του Τρύφωνα.

Εκτός αυτού όμως μετά από συννενόηση με το ΜΟΤΟ, πέρα από τη σελίδα που γράφω μέχρι τώρα, θα έχω και αρκετές σελίδες (5-7) το μήνα προκειμένου να μπουν θέματα σχετικά με το restoring & το customizing που θα δείχνει ότι καλύτερο έχουμε στην Ελλάδα, μαζί με how-to αναλυτικά και ότι ήθελε προκύψει.

Αντίδοτο στην κρίση. Και ευκαιρία να γραφτούν 2 πράγματα όχι μόνο για πλαστικά και γυαλόχαρτα αλλά και για ανθρώπους. Και ότι γραφτεί στο περιοδικό θα γραφτεί με την οπτική του - κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον - σωστού customizing.

Που δεν είναι 'αγόρασα ένα γαμώ τους cafe κοκοβιούς απ' το ebay και πήγα στο μάστορα και τον έβαλε'. Ούτε είναι 'είδα ένα CB400 στο δίκτυο κι αγόρασα τα πράγματα και έκανα το δικό μου ακριβώς έτσι'.

Αυτό που θέλω είναι όσο γίνεται μεγαλύτερο ποσοστό όσων το διαβάζουν να κοιμούνται με μουτζούρα κάτω απ' τα νύχια που δεν πειράζει που δε βγηκε όλη γιατι το πρωι έχει πάλι τα ίδια.

Καλημέρα dudes.

Δεν υπάρχουν σχόλια: