disable copy

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Μotorcycle

Αύριο ή μεθαύριο θα δοκιμάσω μια διαφορετική βαφή στο πολύπαθο ντεποζιτάκι του CL. Τα όποια τραγικά αποτελέσματα θα τα βάλω εδώ. Θα πάρει χρόνο γιατί είναι μια βαφή που γίνεται σε τέσσερα στάδια, χωρίς να υπολογίσω το στάδιο που τα χεις κάνει όλα κώλο και ξανατρίβεις με το γυαλόχαρτο.

Πήγα στο χρωματοπωλείο να πάρω χρώμα και έπεσα στο γνωστό κυκεώνα των χρωματολογίων με τα επτάκις τρισεκατομμύρια χρώματα. Ήθελα ένα μπορντώ (bordeaux) (τςςςς) και είχε πάρα πολλά οπότε άρχισα να ξεσκαρτάρω και να προσεγγίζω ακριβώς την απόχρωση που ήθελα.

Τη βρίσκω, λέω στην βαφού (vafoux = τύπισσα που δουλεύει σε χρωματοπωλείο) να μου το ετοιμάσει και μου δίνει το ντενεκάκι με τον κωδικό του χρώματος πάνω.



Kοιτάω πάνω το motorcycles... δεν είχα πει τι θέλω να κάνω με το χρώμα, ρωτάω γιατί το γραψε. Μου λεει ο συγκεκριμένος κωδικός σ' αυτά τα χρώματα είναι παλιός και μάλλον βάφανε παλιά κάποια μηχανή έτσι, πολύ παλιά όμως. Τη ρωτάω αν ένα νούμερο πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό έχουν επίσης τον κωδικό motorcycles.

Όχι, δεν τον έχουν.

Είχα ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά και βάλε. Ποιος joker. Τώρα ξέρω ότι τουλάχιστον θα τα κάνω κώλο με το σωστό χρώμα. 




3 σχόλια:

Ωασσιλις είπε...

Εταιρεία?

ΛΥΚΟΣ είπε...

Δε σου λεω. Σιγα μη σου πω. Να χουμε το ιδιο χρωμα; ΜΠριτς. Ενας αλλος λογος ειναι οτι δε θυμαμαι, αμα θυμηθω ή ξαναπάρω θα σου πω.

Ανώνυμος είπε...

Να το ανοιξεις να το δουμε....διοτι το χρωμα ειναι το μεγαλητερο αφροδισιακο!!!!!!!