disable copy

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Toys for boys

Δεν χωράει το πράγμα. Ούτε στο blog, ούτε πουθενά. Από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με restoring / customs και δε συμμαζευεται ειδα ποσο υλικο υπαρχει και απο ποσους custom builders. Γι' αυτο σκεφτηκα ενα group ανοιχτο.

Οπου θα μπορει να ανεβαζει ο καθενας τις μοντες του, τα μυστικα του, τα κολπα του. Οπου θα μπορει ο καθενας να ρωταει για οτιδηποτε επισκευή ή custom κολπο θελει να κανει.

Προσωπικα ξερω πολυ λιγα, ήμουν τυχερος ομως και γνωρισα ανθρωπους που μοιράζονται τη γνωση τους απλοχερα, κι αυτο ελπιζω και για το γκρουπ. Ελπιζω να μας λείψουν οι παντογνώστες και οι 'κορυφες' και να εχουμε πολλα και απλα ατομα που γουσταρουν να βαζουν χερι στο μηχανακι τους.

Και αυτο το γκρουπ ειναι σημαδι των καιρων σιγουρα, κι ειναι και μια επιστροφη... back to basics. Ευτυχως με την κριση φυγαμε απο τα 200 αλογα τροχο και ξαναγυρισαμε λιγο στο τι σημαινει μοτοσυκλετα. Το να χεις 5 εργαλεια και να σπας το κεφαλι σου τι να φτιαξεις και 10 ευρουλακια και να τα βαζεις βενζινα για να πηγαινεις βολτα.

Επισης μεσα απο το γκρουπ ειναι ευκαιρια να αναδειχτουν greek modders που φτιαχνουν πραγματικα ποιηματα. Και στο φιναλε το group θα είναι οτι ανεβαζετε ολοι οσοι διαβαζετε. Απο ωραιες φωτο μεχρι οτι γουσταρετε.

Το μονο που θελω ειναι να αποφυγει οποιοσδηποτε το να το παει προς εμπορικη / αγοραστικη φαση το πραγμα. Πιο πολυ ειναι θεμα ανταλλαγης γνωσεων και εμπειριων. Ξεκιναμε και βλεπουμε πως θα παει.

To group το βρισκετε εδω https://www.facebook.com/groups/544835178964534/

5 σχόλια:

Ωασσιλις είπε...

Γιατί γκρουπ και όχι φόρουμ?

tifoso4ever είπε...

Για να δουμε...Αντε και καλη αρχη! Δηλωνω συμμετοχη και υποστηριξη!
Μακαρι να λειψουν οι παντογνωστες ξερολες ημιμαθεις κομπλεξικοι γλυφτες λα'ι'κατζηδες αεριτζηδες μικροψυχοι φαντασμενοι αργοσχολοι δηθεν εγωκεντρικοι "μαστοροι", οπως ανεφερες κι εσυ......

Unknown είπε...

Που γράφομαι????

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν έχεις facebook;

ΛΥΚΟΣ είπε...

Αν δεν εχεις facebook φτιαχνεις. Φορουμ ειναι μπλεξιμο... FB page ειναι πολυ απλο και ενημερωνεται συνεχεια.