disable copy

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ceci n' est pas une pipe

Βροχή, με το XL185s και κίνηση. Μπροστά ο έλλην συνταξιούχος Τουταγχαμών που οδηγεί την κούρσα με σταθερά 17 χλμ την ώρα με Ford Mondeo. Το βλέμα καρφωμένο στο στόχο, να φτάσει σπίτι να πχιεί σούπα.

Προσεκτικός και νηφάλιος. Δεν έφτασε σ' αυτή την ηλικία τρώγωντας μπατονέτες και αλμυρά και πηγαίνοντας με 25. Αυτά είναι για τους τρελούς.

Πίσω του ημιμαστουρωμένος αλλοδαπός σε ένα Uno που έχει περισσότερα χρώματα πάνω απ' την Καπέλλα Σιστίνα και περισσότερες τράκες από τη μάπα του Τάισον. Ή μαστουρωμένος είναι ή έχει φάει 2+ κιλά βουτυράτο κουραμπγιέ, αυτόν με τις 400 θερμίδες τη μυτιά. Mόνο το χασίς και ο κουραμπγιές μπορούν να φέρουν άτομο σ' αυτή την εξαθλίωση. Ακολουθεί με 16χλμ την ώρα μήπως και φρενάρει ο άλλος απότομα.

Πίσω ιδιοκτήτης bmw 800GS με ανοιχτό κράνος και πίπα.

Και πίπα.

ΚΑΙ ΠΙΠΑ.

ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ.



Τα μάτια του είναι σαν του Clint Eastwood γιατί εν ντη μπαλέβει και καπνός μαζί με τις κάφτρες πάνε καρφί στο ram air στο ρουθούνι. Τραβάει κιόλας για να μην του σβήσει η πίπα με τη βροχή, γκαζώνει κιόλας μην του σβήσει το μπεμβέ με 14 χλμ που πάει και ακολουθεί τους άλλους.

Τι γουάιτ ράμπιτ και τσέφερσον έαρπλέιν, την ψυχεδέλεια των ελληνικών δρόμων δεν την έχει τίποτα.

Κι όπως τους περνάω σουβλάκι αριστερά με ΣΑΡΑΝΤΑ σκέφτομαι ότι έτσι και φάω κανένα μπίστο πολύ θα ήθελα να δώσουν κατάθεση και οι τρεις για το συμβάν, έτσι να χω να το διαβάζω.

Καλημέρα

3 σχόλια:

Chris Saddler Sam είπε...

axaxaxaxa!!!!!

μαντμοτο είπε...

ΝΑ πχιει

επκινε

ηπκιαμε

επιπικηκαμεν

χαχαχαχχα

Θειος είπε...

χαχαχαχα δεν υπαρχεις λεμε.