disable copy

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Breaking News

Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η είδηση της μήνυσης στην BMW του κυρίου Κωνσταντίνου Μπούρτζουκα, ιδιοκτήτη K1600GTL για την δυσλειτουργία του αριστερού θερμαινόμενου γκριπ στη μοτοσυκλέτα του. Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου ενώ δεν είχαμε ακόμα επίσημη αντίδραση της εταιρίας. Ας δούμε το ρεπορτάζ:

'Πριν λίγες μέρες ξεκίνησα από το σπίτι με τη μοτοσυκλέτα μου για να πάω να πιω καφέ με φίλους. Θα συναντιόμαστε σε μια καφετέρια που απέχει περίπου 8 χιλιόμετρα από το σπίτι μου, οπότε δεν το λες και κοντά. Δεν με πειράζει όμως, ούτως ή άλλως αγόρασα αυτή τη μοτοσυκλέτα προκειμένου να κάνω αποστάσεις κι έτσι δε με τρομάζουν τα χιλιόμετρα.

Ξεκίνησα άρτια εξοπλισμένος όπως πάντα. Μετά το πρώτο χιλιόμετρο αντελήφθην ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Το αριστερό μου χέρι κρύωνε αρκετά σε σχέση με το δεξί. Έκανα υπομονή, έσφιξα τα δόντια και συνέχισα. Ήταν Μάρτιος, όμως είχε ακόμα αρκετό κρύο, πολλοί κυκλοφορούσαν με παλτά. Δυο χιλιόμετρα αργότερα είχα αρχίσει να φοβάμαι για την υγεία μου. Η κυκλοφορία του αίματος στο αριστερό μου χέρι δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Αν ήμουν σπίτι θα μπορούσα να το ζεστάνω με διάφορες δραστηριότητες αλλά στη μοτοσυκλέτα πάνω μπορεί να έπεφτα.

Αυτό το μαρτύριο συνεχίστηκε. Σκέφτηκα να πιάσω χιαστί το τιμόνι για να ζεσταίνω τα χέρια μου εναλλάξ αλλά δεν έφτανα, χώρια που θα πατούσα σίγουρα κάποιο διακόπτη που δεν έχω καταλάβει τι κάνει (είναι 4 τέτοιοι αριστερά και 6 δεξιά αλλά πάω σε κάποιον που μου εξηγεί το feng sui της κονσόλας).

Λίγο πριν την καφετέρια είχα χλωμιάσει απ΄το κρύο. Μέσα απ' το διπλό γάντι οι αρθρώσεις μου είχαν ασπρίσει. Θα είχα σταματήσει, το σκέφτηκα, όμως δεν υπήρχε κοντά ούτε ελικοδρόμιο ούτε αερολιμήν. Είδα την καφετέρια μακριά σαν όνειρο. Ευτυχώς είχα ειδοποιήσει και είχαν ξεπαρκάρει τρια αυτοκίνητα οπότε παρκάρισα στη θέση μου. Με βοήθησαν να κατέβω και μου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου όσο περιμέναμε το Electronics Medical Assistance της BMW να με παραλάβει.

Εύχομαι να μη ζήσει άλλος την περιπέτεια που έζησα. Φυσικά έκανα μήνυση στην εταιρία αν και μου φτάνει ότι είμαι καλά και με την οικογένεια μου. Δεν ξέρω αν θα οδηγήσω ξανά μοτοσυκλέτα. Ίσως είναι το αρχικό σοκ δεν ξέρω. Και είναι ένα μάθημα προς όλους, ότι ποτέ δεν είμαστε ασφαλείς. Δεν βλάπτει να προσέχουμε λίγο παραπάνω'.

Πηγή: reuters

4 σχόλια:

zoran είπε...

...ξέχασες να αναφέρεις ότι επιτόπου συνέδραμαν μονάδα εξωτερικών μαλάξεων της ΜπιΕμεΒου Gmbχα (για το χεράκι βρε!), ψυχολογικής υποστήριξης της Κappa (για το γεγονός της μη ύπαρξης ελικοδρομίου όπως ανέφερες) αλλά και των θαμώνων του καφέ για το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν... καλημέρες!

Ανώνυμος είπε...

μουαχαχαχαχαχαχαχα

Μια επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο ΜπιΕμΝτάμπλγιου, και κόψιμο στις ''χάι'' φάτσες των πελατών και στα πεντακάθαρα σε επίπεδο νετρονίου ''αντβέντσουρρρρ'' μοτό τους, και η παραπάνω ιστορία δεν θα σου φαίνεται και τόσο φαντασία...

Chris Saddler Sam είπε...

lyke eisai megalos alitis!

giati paizeis me ton pono twn kaimenwn twn mpembedopliktwn???!!!???
:))))

Chris Saddler Sam είπε...

(tik gia ta email)