disable copy

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Γιατι θελω να χασουμε

απ τη Γερμανια.

Οχι γιατι δε μ αρεσει το ποδοσφαιρο. Που δε μ αρεσει. Οχι γιατι σαν αθλημα ειναι αλλη μια απολυτη εκφανση της ξεφτιλας που βιωνουμε σα χωρα, με οπαδους βαμμενους, προβατοειδεις, με μιζες, με πουλημενα, με Μακαρους, με πουρα.

Οχι. Θα φτανανε αυτα ισως αλλα οχι.

Στο φιναλε εθνικη ομαδα ειναι.

Δε θελω να κερδισουμε γιατι δε θελω να δω παλι αυτο το θεατρο της fake ομοψυχιας οπαδων που γκαριζουνε και τα χουνε ξεχασει ολα και @#σανε ολη την Ευρωπη και δε χρωστανε τωρα τιποτα και παρτα Μερκελ για να μαθεις. Τους ιδιους τυπους που αγκαλιαζονται και τραγουδανε τον εθνικο υμνο και την αλλη μερα ο ενας θα φωναζει τον αλλο μειοδοτη και προδοτη και πουλημενο.

Τον τυπο που θα την κανει με καθε τροπο.

Δε θελω να ξαναδω την ισοπεδωση των παντων που θα ειναι χωρις νοημα γιατι την αλλη μερα θα ξυπνησουμε στην ιδια κωλοχωρα που την καναμε εμεις κωλοχωρα κι οχι οι Γερμανοι.

Αλλα αμα βαλουμε γκολ εξαγνιζομαστε. Ειναι σαν μια θεια αποδειξη οτι ο θεος μας θελει. Μπορει να ψηφιζουμε μαλακες, μπορει να μας !@$νε και να μη μιλαμε, μπορει οι μισοι απο μας να κλεβουνε, αλλα φιλε βαλαμε γκολ.

Παρτα κωλογερμαναρα. Που στο φιναλε δεν ειστε και ΚΑΘΑΡΟΙ γερμανοι ετσι; Εχετε αλλες εθνικοτητες μεσα. Που το θυμαμαι αυτο;

Ναι θελω να χασουμε. Θελω να συγκεντρωθουμε για μια φορα στα προβληματα μας και να καταλαβουμε οτι φταιμε εμεις μ ενα τροπο που ουτε το 10-0 δεν το αθωωνει. Δεν θελω αλλη μια δικαιολογια να βγουμε ολοι με σημαιακια και να γκαριζουμε - αφου δεν το καναμε στα κομματα ας το κανουμε στο ποδοσφαιρο.

Το καταλαβαινω το συναισθημα της καταπιεσης και του να θελεις να #$ησεις. Το καταλαβαινω. Αλλα αυτο ειναι πηδημα ανευ ουσιας σε φτηνη #τάνα.

Και θα ξυπνησουμε στην ιδια χωρα το πρωι. Ή θα συνεχίσουμε στην ίδια να κοιμομαστε.

Καλό αγώνα, οπου διαλέγει να τον κανει ο καθένας.

ΛΥΚΟΣ

ΥΓ. Και να, αν ηταν αθλημα να πω να κερδισουμε. Οταν βλεπω φωτο τον Καραγκουνη να πηδαει τη Μερκελ μου θυμιζει σε τι φιλαθλη Ελλαδα ζω. ΑΥΤΟ με χαλαει. 

Και χαιρομαι που η καλη νεράιδα που μπαίνει στο κεφάλι μου βάζει πότε πότε κι ένα γερό φοκο στις τεσσερις γωνιες και τα παίρνω...


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο άρθρο. Go Λάζαρε, go! :-)

Κώστας Γκαζής

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πολύ offside (για να το πω ποδοσφαιρικά) σ' αυτή την τοποθέτηση σου Λάζαρε... η τοποθέτηση σου είναι σαν εντελώς άχαρο και ξώφαλτσο σουτ...
Και να στο θέσω και διαφορετικά... Είναι σαν να λες σε ένα ολόκληρο λαό ότι δεν θέλεις να πάρει μεγαλύτερο μισθό (εισόδημα γενικά) γιατί κάποιοι (έστω ένα σημαντικό τμήμα) θα τα φάνε σε μπουζούκια ή σε προϊόντα επίδειξης και μόδας... με πιάνεις ?

Ωασσιλις είπε...

#τάνα λογοκρισία

Ανώνυμος είπε...

@Aνωνυμος Χαρης

Σε πιανω σ΄αυτο που λες. Και ναι, αυτο λεω. Δε με θλιβει ο μισθος. Ας τον παρει. Το που θα παει με θλιβει. Αρα δεν ειναι ο μισθος ή το γκολ το θεμα ετσι δεν ειναι;

Λυκος

deleted.gr είπε...

Αν αποδεχτούμε ότι μία ενδεχόμενη ποδοσφαιρική νίκη αυτομάτως μεταφράζεται σε "επικράτηση" ενός έθνους επί κάποιου άλλου τότε καταννοώ το πνεύμα της τοποθέτησής σου.

Στον αντίποδα θα πρέπει να δεχτώ ότι αν χάσουμε τότε ως εκ θαύματος λύσαμε τα προβλήματά μας; Όπως λες... στην ίδια χώρα κοιμόμαστε και ξυπνάμε either way (και God Save the Queen).

Οπότε... ας αφήσουμε τους εκεί ανόητους στην Γερμανία να νομίζουν ότι επειδή δεν έχουμε να πληρώσουμε οδοντίατρο τότε μπορεί και να τους κερδίσουμε ή τους εδώ καθυστερημένους ότι αν τους καρφώσουμε ένα γκολ τότε ξαφνικά επιβεβαιώνεται ότι η Ευρώπη (οικονομικά, κοινωνικά, αθλητικά, πολιτισμικά, ιστορικά κλπ κλπ) μας ανήκει.

Λάζαρε... μην απαντάς σε βλαμμένους. Πάντα εδώ θα είναι. Πάντα θα γκαρίζουν. Πάντα θα βρίζουν. Πάντα θα πηδάνε τους Γερμανούς.

Εμείς φίλε... είμαστε οι "άλλοι".

Ανώνυμος είπε...

Φιλαρακι θα διαφωνησω μαζι σου, και δεν θα τα σπασω. Οχι οτι εχεις αδικο, καθολου μαλιστα. Ουτε βεβαια ο Χαρης εχει αδικο αλλα εγω το βλεπω αλλιως. Υπαρχει βλεπεις και ο αντιστοιχος γερμανος, ιδιος κ απαραλαχτος με τους δικους μας παπαρες. Αυτος που βγαζει χολη για τη χωρα μας σε καθε λεξη του. Και ειναι πολλοι, παρα πολλοι και υπερισχιουν των δικων μας, για αυτους τους γερμαναραδες θελω να τους κλεισουν το σπιτι σημερα και να τους στειλουν αδιαβαστους αν μπορεσουν. Οπως ακριβως εγινε πριν καμποσα χρονια που απο την υπεροψια τους και μονο δεν πιστεψαν οτι ο λαος θα πολεμουσει για την ελευθερια του. Ετσι και τωρα πιστευουν οτι μπορουν να μας χλευαζουν γιατι καποιοι με τις μαλακιες τους χρεωσαν τον τοπο. Και πιστευουν οτι θα σκυψουμε το κεφαλι και θα δεχτουμε τη σφαλιαρα. Ας χασουμε, δεν ειναι εκει το ζητουμενο για μενα. Ας φτυσουν αιμα και ας χασουμε, ή ας τους ριξουμε ενα και να τσουξει. Μα το κεφαλι να μην το σκυψουμε φιλε.

bull

Ανώνυμος είπε...

Eνταξει. Αν τους βαλουμε γκολ δε θα σκυψουμε το κεφαλι.

Λυκος

Ανώνυμος είπε...

ολα καλα κ μπαλα ειναι ενταξει.αλλα πως μπορειτε κ τσουβαλιαζετε (και στο ποστ κ στα σχολια)εκατομμυρια ανθρωπους ως Γερμανους κ Ελληνες η οτιδηποτε βασισμενοι σε χειραγωγουμενα μμε και επεκτατικες/νεοφιλευθερες πολιτικες,αδυντω να καταλαβω

σεβερινα

Ανώνυμος είπε...

Το ποστ, Σεβεριν (του Ντε Σαντ;) αντιτιθεται σ' αυτο ακριβως το τσουβαλιασμα.

Δεν ειναι ολοι οι φιλαθλοι ιδιοι. Αναφερομαι μονο σε συγκεκριμενη συνομοταξια, αυτη που γεμιζει το fb φωτο με περικεφαλαιες κτλ.

ΤΑ μμε και οι πολιτικες δεν εχουν να κανουν.

Λυκος

Ανώνυμος είπε...

του Leopold von Sacher-Masoch,κοντα εισαι ;)
οκ,μαλλον πιο πολυ στους σχολιαστες πηγαινε αυτο που ειπα παρα στο ποστ σου.εγω θα δω τον αγωνα για τη φαση κ μονο,το ποδοσφαιρο ειναι ωραιο,κ οι μπυρες κ η πλατεια,ειναι καλοκαιρινο φολκλορ πλεον.το αποτελεσμα ειναι αδιαφορο.
σεβερινα

Ανώνυμος είπε...

Αμ μπραβο, εχω καιρο να το φρεσκαρω, λαθος μου

Σωστος στα υπολοιπα :)

style drummatic είπε...

Na agiasei to plnktrologio sou re file,va'3eres poso kairo n8ela ki egw va ta pw auta se merikous.

Ανώνυμος είπε...

@style drummatic

Φιλε χαιρομαι που τελικα βρισκω καποιους να συμφωνουν - και μαλλον παραπανω απ οσους νομιζα!

Θενκς

Λυκος

Χρήστος (ο Monzas) είπε...

πες τα ρε Λύκο. εγώ θέλω να χάνουμε σ'όλους τους αγώνες. και μόνο η ιδέα ότι άν νικήσουμε, θα βγούν έξω τα γνωστά ανθρωποειδή ν'ανοίξουν μερικά κεφάλια..