disable copy

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Tαλεντο

Αμα εχεις ταλεντο κανεις αριστουργηματα με το τιποτα.

Στο σουπερμαρκετ παιρνω συνηθως καροτσι. Με πωρωνει το καροτσι. Με φτιαχνει. Μι τριλενι.

Θελω να του κανω ΓΚΑΑΑΑΑΝ και μετα να το στριψω με αναποδα, το κανω σβουρα και πεταω μεσα γαλατα οσο σβουριζει. Ειναι τοσο fun που θα πρεπε να ειναι παρανομο.

Φυσικα κανοντας το συχνα εχω σακατεψει παιδακια, εχω ξεκληρισει οικογενειες, εχω κατεδαφισει ντοματοπελτέδες, εχω στουκαρει χυμους ανανα με τη μονη δικαιολογια που εχω παντα να ειναι ενα ελεεινο 'γλιστρησα και μου φυγε' (κατι που γινεται και με τα μηχανακια).

Πριν λιγες μερες ομως ήταν το απαύγασμα. Ηταν μια λαμπρη σελιδα. Μετα απ αυτο θα μου στησουν χρυσελεφαντινο αγαλμα στο Βασιλοπουλο.

'Ο Μαλάκας'

Κατεβαινω ενα ευθειακι με το καροτσι διπλα στα τσαγια. Περναω τα παξιμαδια, εχω ντουμπλαρει εναν αργο που διαλεγει κριτσινια κι ειμαι στη στροφη για τα γιαουρτια. Ζυγιζω το καροτσι, υπολογιζω το καμπερ με μια αετίσια ματιά και του χώνω μια στο πλαι θελοντας να φυγει ευθεια και φαλτσα λιγο και να στηθει ετοιμο με τη μουρη να εχει μπει ηδη στο απεξ για τα γιαουρτια και να χει καλη εξοδο.

Τι διαολο, με το FZ1 ειχε πιασει αυτο.

Το κακο ειναι κατ αρχην οτι το εκανα την ωρα που πηγαινε ο γιος μου να βαλει τα αυγα στο καροτσι κι αυτο χαθηκε απο μπροστα του πραγμα που τον οδηγησε σε airball. Επισης μια γρια εβγαινε απο τη δικη μου λωριδα στα γιαουρτια με τον κωλο, τραβωντας το δικο της καροτσακι με κοπο. Ο μαλακας με τα κριτσινια ειχε παει αναποδα το μονοδρομο με τις μπυρες και βγηκε στο πλαι του δικου μου την ωρα που εφευγε.

Σπασανε τ' αυγα, μαγκωσα τη γρια στη γωνια, της επεσε ενα γιαουρτι, ο αλλος απ τα κριτσινια τι φρενα να προλαβει, κοπανησε το δικο μου απο πισω και καπου μαγκωσε τα δαχτυλα του κι εκανε ενα ωωωωωω, ηρθανε τρεις υπαλληλοι και κοιταζανε για καποιο λογο ολοι ΕΜΕΝΑ ενω Η ΓΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ.

Οταν πηγα να εξηγησω ο μικρος μου σφυριξε 'μην πεις παλι εγω φταιω'. Εβαλα το καροτσι στα πιτς εξω και πηρα καλαθακι. Δεν ψωνιζω ποτε με καλαθακι. Μαλακια ειναι. Αμα το σβουριξεις 360 φευγουν τα μισα πραγματα απο μεσα. Πρωτα τα ελαφριά, (κανέλες, τρίμα φρυγανιά)  και μετά και το έρμα (αλεύρι, ζάχαρες). Τουλαχιστον δεν πετυχα παλι τη γρια.

Θ αλλαξω σουπερμαρκετ. Αυτο δεν ειναι γουρικο και με μισουνε.


ΥΓ. Ξαφνικη ιδέα:  Σκας μυτη με φουλ δερματινα, κρανος, κι ενα καροτσακι δικο σου τιγκα στους σπονσορες πανω. Δινεις ενα χρονομετρο στον πρωτο υπαλληλο και του λες φιλε μια το warm up και μετα φυγαμε μολις περασω τις τονοσαλατες. Ειπε κανεις Candid Camera;

11 σχόλια:

Stella Fox είπε...

....ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ δύσκολο
να μεγαλώνεις γονείς.... τη σήμερον ημέρα......
(είσαι θεός!)

Ανώνυμος είπε...

Το ιδιο πιστευει κι ο γιος μου.

(Οχι το εισαι θεος, το αλλο).



Λυκος

παναγιώτα είπε...

Πωπω... έχεις δίκιο, έχεις απόλυτο δίκιο... Μάλλον από ζήλεια συμβαίνει αυτό, που δεν έχουν το ταλέντο σου...
Κι εγώ, όταν ήμουν 7 χρονών, οδηγούσα το καρότσι φωνάζοντας "βρουυυμ βρουουουυμμμμ". Ένα περίεργο πράγμα, όλοι έκαναν στην άκρη και με κοιτούσαν (με θαυμασμό φυσικά). Το αγαπημένο μου ήταν να το αφήνω να τρέχει μόνο του στους μεγάλους διαδρόμους για να δω πού θα σταματήσει! Μια φορά έπεσε πάνω στα ράφια με τα κρασιά, άλλη στο πόδι μιας χοντρής κυρίας, μια άλλη στον ποπό του υπαλλήλου που έβαζε τις τιμές στα κάτω ράφια... Ένα περίεργο πράγμα, ούτε κι εμένα εκτιμήσανε το ταλέντο μου. Εμένα, που το άφηνα να τσουλάει μόνο του έχοντας δώσει μια ώθηση από το πλάι, με αποτέλεσμα να κάνει ένα παράξενο ζικζακ και μετά να φρενάρει...
Τσκ τσκ, τι κόσμος...

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτα στο εχω πει. Η κακια του κοσμου θα μας κατατρεχει μια ζωη. Παντα καποιοι κατωτεροι φθονουν το πηγαιο ταλεντο του αλλου.

Λυκος

(αυτο με το οταν ημουν 7 χρονων δεν καταλαβα, λογικα θα χεις βελτιωθει; )

παναγιώτα είπε...

Ασφαλώς και έχω βελτιωθεί. Τώρα κάνω το ίδιο αλλά με τις τρίχρονες αδελφές μου μέσα. Έχω ΚΑΙ επιβάτη!! Οπότε αλαλάζουν εκείνες πανευτυχείς, και όταν στουκάρουμε μου χτυπάνε παλαμάκια και έχω και άλλοθι: "εχμ, παιδάκια..." και όλοι μας κοιτάνε με ύφος "αχου τι χαριτωμένο!" και τα άλλα παιδάκια ζηλεύουνε και ζητάνε κι αυτά στους γονείς τους!!

Καλημέρα Λύκε, και μην το βάζεις κάτω με τις κακίες του κόσμου! :)

Αλέξης είπε...

Στα σούπερ μάρκετ είναι ερασιτέχνες. Σου βάζουν μαλακία μουσική να είσαι χαρούμενος και να ψωνίζεις οπώς θέλουν αλλά όταν πας να το κάνεις σωστά (το να είσαι χαρούμενος) πετάγεται το τσουτσούνι ο υπάλληλος και σου λέει θα τα πληρώσεις τα 350 μπουκάλια κρασί που έσπασαν με το RR καρότσι που σου δώσαμε!!!
Βγάλε άκρη...

ΛΥΚΟΣ είπε...

@Αλεξης

Ναι ρε μιλαμε για αλητεια!!! Στο εφτακαθαρο!!!

Τι μου το δινεις αμα θες να μην τα σπασω ρε κυριο?

Κωστακης Χρηστος είπε...

Αλητεια σιγουρα !!! Οπως και να αναρτησουν στην εισοδο του πολυκαταστηματος (και οχι σε ενα αλλα σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα πολυκαταστηματα της εταιριας αλλα και τα θυγατρικα), την φωτογραφια σου σε ποστερ 2μ Χ 1μ και απο κατω να γραφει "απαγορευεται αυστηρα η εισοδος στον εικονιζομενο!!!

Τσκ που βαδιζουμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιδη εχω ασχοληθει πολυ με το θεμα, να δωσω μερικες συμβουλες....?

1. Επιβαλονται τα ρουλεμαν Avenger Shoplift FX. Μιλαμε για κυληση απιστευτη. Συγχρονιζει και τους τεσσερεις τροχους, και ετσι αποφευγεις το προωρο ξεσπασμα της μουρης σε περιπτωση που καβαλησει εναν ατσουμπαλο αρμο στα πλακακια.

2.μεσα στο καροτσι, προς το πισω μερος του τοποθετεις μια 12αδα γαλα δωδονη. Προσεξε την λεπτομερια αυτη, τα γαλατα της δωδονης ειναι τοσο γεμιζμενα οστε να επιτρεπετε μια ελαφρια μετατοπιση του γαλατος μεσα στο κουτι. Πραγμα που βοηθαει απιστευτα να ελεγχεις τον κωλο του καροτσιου οταν ντριφταρεις, πως ρυθμιζεις το μπαντιλικι με το χιλιατρακοσο με το σωμα. Αυτο.

3.Λαστιχα σλικ απο αυτα τα κάροτσακια που σου σερβηρουν τα φλαμπε στα κυριλε εστιατορια για να μην κανουν σκατα το παρκε....

Αλλη οδηγηση φιλε.

Knoxville.

Χ είπε...

Μου θύμισες μια φορά που τα στήναμε στο parking του ΑΒ.

Πέρναμε φόρα, σπρώχναμε και όταν φτάναμε μια προκαθορισμένη γραμμή, πηδούσαμε πάνω στο καρότσι, όπως προλάβαινε ο καθένας, μέχρι να φτάσουμε πρώτοι τη γραμμή τερματισμού. Μια μέρα είχα τη φαεινή ιδέα να πάρω καμια 25αρια μέτρα φόρα.

Ξεκινάμε, ανεβαίνω στο καρότσι, σκυβω να χω χαμηλό κέντρο βάρος και μειωμένες αεροδυναμικές αντιστάσεις και πάνω που έχω ρίξει ίσα με τρία καρότσια στον άλλο, έκοψε το μπροστινό. Η μπροστά δεξιά ρόδα μας αποχαιρέτησε και εγώ έφαγα 2 θεαματικές τούμπες.

Μέχρι και οι ταμίες βγήκαν έξω να δουν τι έγινε...

Χρήστος (ο Monzas) είπε...

το καλύτερό μου:
φορτωμένο καρότσι στο Lidl (έχουνε φαρδείς διαδρόμους εκεί) ο μικρός καβάλα στο καρότσι ανάποδα κι εγώ να σπρώχνω από πίσω. και να φωνάζει "ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!" ο μπάσταρδος, και να μούχει βγάλει τη γλώσσα έξω απ'το τρέξιμο, κι ο τερματισμός πάντα στο λοφάκι με τα κολόχαρτα. τούδινα μια τελική σπρωξιά και τον αμόλαγα..
τα γέλια του ακούγονταν σ'όλο το μαγαζί..