disable copy

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

I fought the law






Με ταχύτατα βήματα προχωράει το σχέδιο της κυβέρνησης που σκοπό έχει να ξαναφέρει στο προσκήνιο τις θρυλικές ημέρες των μηχανόβιων της δεκαετίας του ’80 αποτελώντας έτσι πόλο έλξης για εκατοντάδες τουρίστες αλλά ταυτόχρονα αυξάνοντας τα δημόσια έσοδα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπεύθυνος του προγράμματος κ. Βασίλης Καγκουράκης.

Bρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε μια θέση όπου έχουμε ένα σύγχρονο στόλο από άρτια εξοπλισμένα superbikes τα οποία λόγω των ασφυκτικών οικονομικών μέτρων παραμένουν στα γκαράζ. R1, GSXR, 1098 και τόσα άλλα που έχουν υποστεί απανωτά πλήγματα από τα τέλη κυκλοφορίας, τα ασφάλιστρα, το ΚΤΕΔ, τον ΦΠΑ στα κράνη τον οποίο βάλαμε φροντίζοντας για την ασφάλεια των αναβατών κτλ. βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ακινησία. 

Με το να βάζουμε συνεχώς όλο και πιο δυσβάσταχτα χαράτσια κάνουμε πραγματικότητα αυτό που αποτελούσε όνειρο πολλών. Όταν το πάρουν πλέον απόφαση ότι θα πρέπει να πληρώνουν περίπου 600 ευρώ το χρόνο μόνο και μόνο για να πηγαίνουν με 80 μέχρι τα διόδια γιατί αλλιώς υπάρχει και η κάμερα τότε πιστεύουμε ότι θα έρθει και η Απελευθέρωση. Πινακίδες στα συρτάρια, μπουριά 4 σε 1, κι όποιον πάρει ο χάρος. Στην γιορτινή ατμόσφαιρα θα συμβάλλει το γεγονός πως ότι ελπίδα είχε το 750 της τροχαίας το ’80 να πιάσει φτιαγμένο Μπολντόρ, τις ίδιες ακριβώς έχει και σήμερα κυνηγώντας R1 τούμπανο. 

Ταυτόχρονα δουλεύουμε σε συνεργασία με τον κ. Γεωργιάδη ώστε να ρυθμίσουμε τα υπέρογκα νοσήλια που θα συσσωρεύονται με τέτοιο τρόπο ώστε υπολογίζοντας μέσο όρο 78 στούκους το μήνα θα μηδενιστεί το έλλειμμα και θα βγούμε από το μνημόνιο!’

Δάκρυα χαράς έχει φέρει η είδηση στους μοτοσυκλετιστές που βλέπουν την αγορά να συρρικνώνεται σε σχέση με τη λαίλαπα των σκούτερ. Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις μοτοσυκλετιστών σχετικά με το μέτρο. Stay tuned.


1 σχόλιο:

Chris Saddler Sam είπε...

ασχετο!

το μηχανακι στην φωτο, ειναι ενα απο τα δικα σου???

μηπως ειναι εκεινο απο ενα παλιο αρθρο του Μοτο με τιτλο "τα μαστορια τα βαπορια και τα θαλασσια μπολντορια"???!!!???

:))

δε πολυθυμαμαι τι ελεγε...
αλλα μου εχει μεινει ο τιτλος!!

βασικα, κι εδω στα ξενα που ειμαι, στανταρ εχω μαζι μου καμια 10-15 τευχη, απο εκεινα τα παλια.. τα καλα..
για να δω μπας και ειναι εδω!


:)))


ΥΓ: πολυ καλο και το παραπανω ποστ!

ΡΙΣΠΕΚΤ ΔΕ ΓΟΥΛΦ!